Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kurcze, to nie wiem. Ja starszaka odpueluchowywalam w upaly i mlodszego zamierzam w taki sam sposob. Teraz bym chyba na to zimno jednak zakladala. Moze cos w ten desen, ze nie chcesz zeby sie denerwowala jakby jej cos przez sen polecualo? My, jak Kube kladlismy na noc jeszce z pielucha to wlasnie tak mowilusmy, ze kazdemu sie moze zdarzyc, nawet mama i tata sie czasem posikaja e gacie
, zeby sie nie martwil i zeby bylo mu po prostu wygodnie, suchutko.
Haha, ja spadałam z łóżek i też spałam przez resztę nocy na podłodze, nie budziło mnie to :DDD Aż jako "późna nastolatka" zaczęłam spać na materacu ;))
--

Czasami siadam i mam ochotę wyć z bezsilności. Ciągle tylko wrzeszczy, krzyczy, płacze, jak coś jest nie po jego myśli, widzimisię (w 98% w ciągu dnia), jest taka akcja, histeria, że uszy więdną, a ręce i cycki opadają.
Pożalę się, że nie radzę sobie z jego ostatnim zachowaniem- wiem co czujesz.. mam to samo.. siedze i rycze bo niewiem co robic... jeden dzien aniolek grzeczny i posluzny a na drugi dzien diabel jakis, wogole sie nie slucha, nie reaguje na prosby, zero wspolpracy i mam wrazenie ze robi wszystko specjalnie by mnie wlasnie wkurzyc :(Czasami siadam i mam ochotę wyć z bezsilności. Ciągle tylko wrzeszczy, krzyczy, płacze, jak coś jest nie po jego myśli, widzimisię (w 98% w ciągu dnia), jest taka akcja, histeria, że uszy więdną, a ręce i cycki opadają.

;
pociesze cie, ze to taki etap, przechodzi sam.- jaaa, a ile facetow idzie ulica i co chwile sie poprawia w kroku hi hi (zarcik, zeby nie bylo)

;

umowilismy sie ze moze mietolic wieczorem przed spaniem ale w miejscach publicznych, w dzien zeby sie staral tego nie robic.
y
Ewa próbuje właśnie ustalić z nim czas kiedy może to robić, ale na razie nie chce współpracować. Zauważyłam, że robi to jak jest zmęczony, znudzony, nie ma jakiegoś zajęcia, albo już śpiący.
;
Szukam sposobu na zaśnięcie córy
Nie toleruję metody Tracy Hogg ale chyba zmienię zdanie bo skoro mnie odpycha to chyba znaczy że nie chce żebym była... Ach sama nie wiem. A do przedszkola z młodszym oddziałem idzie od maja pewnie...
[/url]
[/url]A Moze dajej jej mleko zwykle w kubeczku ze slomka? Moj tak na noc teraz pije. W brzuszko sie cieplo robi to i sen przychodzi
Po 40 minutach się obudziła i znowu płacz i awantura i zanoszenie się. I tak pół godziny. I chciała do mnie, rączki wyciągała a jak ją brałam to nie odpychała i się prostowała. Jak ją puszczałam to znowu coraz większa awantura i rączki wyciąga... Ach... A potem miałyśmy szczepienie i nawet nie zapłakała 
skapula: Czy znacie może coś takiego?
Attipasy?
tylko po calych dniach wisialaby mi na cycach. Normalnie kilkadziesiat razy dzis bluzke szarpala. I wcale nie je, tylko potrzyma chwile i juz, za kilkanascie min to samo. A posilkow stalych w ogole nie chce. Juz nie wyrabiam. Cycki mnie bola, bo corcia ciagnie, a ja mam wrazenie, ze mleka nie mam. Chetnie zjada tak wlasciwie tylko kaszke ryzowa na mm wieczorem. A do tej pory tak ladnie jadla, a piers byla z 2-3 razy w ciagu dnia :-(
Widocznie ma taką potrzebę