Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Haha, ja spadałam z łóżek i też spałam przez resztę nocy na podłodze, nie budziło mnie to :DDD Aż jako "późna nastolatka" zaczęłam spać na materacu ;))
--
- wiem co czujesz.. mam to samo.. siedze i rycze bo niewiem co robic... jeden dzien aniolek grzeczny i posluzny a na drugi dzien diabel jakis, wogole sie nie slucha, nie reaguje na prosby, zero wspolpracy i mam wrazenie ze robi wszystko specjalnie by mnie wlasnie wkurzyc :( Pożalę się, że nie radzę sobie z jego ostatnim zachowaniem Czasami siadam i mam ochotę wyć z bezsilności. Ciągle tylko wrzeszczy, krzyczy, płacze, jak coś jest nie po jego myśli, widzimisię (w 98% w ciągu dnia), jest taka akcja, histeria, że uszy więdną, a ręce i cycki opadają.
- jaaa, a ile facetow idzie ulica i co chwile sie poprawia w kroku hi hi (zarcik, zeby nie bylo) pociesze cie, ze to taki etap, przechodzi sam.
umowilismy sie ze moze mietolic wieczorem przed spaniem ale w miejscach publicznych, w dzien zeby sie staral tego nie robic.
y
Ewa próbuje właśnie ustalić z nim czas kiedy może to robić, ale na razie nie chce współpracować. Zauważyłam, że robi to jak jest zmęczony, znudzony, nie ma jakiegoś zajęcia, albo już śpiący.
Szukam sposobu na zaśnięcie córy
A Moze dajej jej mleko zwykle w kubeczku ze slomka? Moj tak na noc teraz pije. W brzuszko sie cieplo robi to i sen przychodzi
skapula: Czy znacie może coś takiego?
Attipasy?