Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a tak w aucie siedzial i zasypual. Ja w tym czasie jechalam do lasu i pozniej zostawialam go w samochodzie, a obok my sie bawilismy
teraz by mi sie pewnie tez nie chcialo auta skrobac
, ale juz nie spi w dzien wiec luz
no i my to zalatwialismy od razu po spacerze, wiec nie bylo dodatkowego ubierania sie, a Wy na dwor zimna nie wychodzicue czy co? Ze nie ubieracie sie?

Bo zakładam, że drzemkę miał w godzinach kiedy w grudniu już się ciemno robi... No bo jak wstaje 9-10 to zakładam że spał ok 14 dopiero. W życiu bym sama do lasu nie pojechała no ale ja mam wyobraźnię wybujala i się naogladalam Dexterow i innych
nie balam sie. To nasza stala miejscowka, piekna nad jeziorkiem
ja to szcerze mowiac bardziej boje sie ludzi i cywilizacji (np przechodzic przez skrzyzowania) niz natury i uwierz mi, rozmawiasz z nerwica lekowa
a on spal juz nie za dlugo, zasypial po 13 i kolo 14 juz bylismy w domu i wtedy wstawal i obiad. Ale o 14 to jeszcze ciemno nie bylo, no chyba ze u Was, bo Wy bardziej na poludniu

Ale potowki na samym czole?
A ile tego wapna podawalas malej?
Maz kupil ostatnio jakis nowy proszek
Dii, ja Malej jeszcze nie szczepilam, ale, jako ze robilam szczegolowy wywiad srodowiskowy nt tej wlasnie dawki, to slyszalam od kilku osob, ze wlasnie apetyt znikal po tej szczepionce. Ale przechodzilo po jakims czasie.
;
te starsze dzieci mają właśnie częstsze NOPy po mmr niż te młodsze

akby tam były zeby to bankowo by złamał. W sumie to nie wiem czy ich i tak jakoś nie uszkodził. Zobaczymy jak będą rosnąć.
Moja pediatra mówiła mi, ze te starsze dzieci mają właśnie częstsze NOPy po mmr niż te młodsze.
[/url]
[/url]