Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]
[/url

A ja mam pytanie z innej beczki. Mamusie, jakie buciki wiosenne polecacie dla 1,5 rocznego dziecka? Jakieś trzewiki? Jakąś firmę konkretną? Chciałabym coś porządnego, będą to w zasadzie pierwsze buciki, w których Mała będzie dużo dreptać :-)

Co to może być? Mała ma już prawie 15 mies... Ostatnio dostała krosteczek na karku, bardzo drapala. Jakoś powiazalam to z jajkiem, bo po jajku sie nasilalo. Teraz od tygodnia jajka nie jadla, krostek nie ma, a ta kupa taka
Chyba powinnam pójść do lekarza, co?A jeszcze dopytam o buciki Ecco?
Co do butów- podobają mi się emelki, ale "roczki" nie pasowały- jakieś za szerokie były

O fajnie że piszecie bo Hug też na palcach często. Tzn przy meblach bo sam to on absolutnie jeszcze nie chodzi.
O fajnie że piszecie bo Hug też na palcach często. Tzn przy meblach bo sam to on absolutnie jeszcze nie chodzi.
Sam w kojcu? Sama w swoim pokoiku?
Ja od niedawna Małej nie usypiam na rękach. Kładę się z nią w łóżku i minimum pól godziny po tym łóżku fika, marudzi, mruczy, chce uciekać i takie tam. A ja się wierszyków muszę uczyć, bo zasypia, jak opowiadam...
Jeszcze NIGDY sama z siebie nie zasnęła...
No ale Hug nie cały czas na tych palcach.
nocy budzi mi się i strasznie płacze i krzyczy po kilka razy w nocy
To ja troszkę zmienię temat. Ilu i jakich słów używają wasze dzieci?
;
Gaja chodzi już czy jeszcze się nie namysliwszy ? :)
Na razie wykonuje coś, co nazywamy "zombie walk" - wieczorem na chwilkę filmik wrzucę
Ale ona ogólnie bardzo ostrożna jest, więc pewnie jeszcze poczekamy. W sobotę będzie u nas fizjo i się dowiem co jest jeszcze normą, a co już nie, bo w sumie stopy dość brzydko stawia.