Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Elfika, ale wcześniej ktoś na forum zasugerował że pasożytów może być więcej jak jeden

[/url]
[/url]
A ja mam pytanie do dziewczyn z Warszawy, możecie polecić dobrego alergologa pediatrę???
Brak mi pomysłu- nie chcę na siłę szukać chorób u dziecka, ale nie można mieć ciągle kaszlu, suchego przechodzącego w mokry- na okrągło od 3 m-cy, z nawracającym katarem- mamy gil znów od 3 dni...
ale nie można mieć ciągle kaszlu, suchego przechodzącego w mokry- na okrągło od 3 m-cy, z nawracającym katarem- mamy gil znów od 3 dni...
Elfika dzieki! Terminy ma przednie, najbliższy 28 marca
[/quote][quote=Malisiek] Lekarz kazał odstawić i objawy wróciły. No i się okazało, że to astma.
)2015/2016 mial podejrzenie astmy, kaszel raz suchy raz mokry, ciagnal sie i ciagnal. Dostalismy sterydy wziewne, podawalam do wakacji. W tym roku szkolnym czyli od wrzesnia Dawidek nie kaszlal ani razu, ani razu nie uzylismy sterydow. Ale wogole moje dzieci tej jesieni ani razu nie byly chore od wrzesnia do teraz starszym mial katar raz (po wyjsciu z sali zabaw bez czapki dwa tygodnie temu :) mlodszy ani razu. Chyba wyrosli, chociaz jeszcze styczen luty marzec przed nami. no w kazdym razi mnie pulmunolog powiedziala ze lepiej na wszelki wypadek podac sterydy nawet bez potwierdzienia astmy, niz dac sie astmie rozwinac. Te dawki sa tak male ze tylko systematyczne podawanie przyniesie sukces, nie dorazne.

), bo alergeny kota znajdują się nie w sierści, a w ślinie. I kot myjąc się rozprowadza je po całej sierści i potem starczy, że przejdzie gdzieś, pogubi włosy i już to wszystko lata w powietrzu. Niestety, kot to niewdzięczny alergen...