Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Niania wczoraj musiała majty prać, bo Laura zapomniała o kupie powiedzieć - chyba nie była zadowolona
 krostki oczywiscie rowniez na siurku, wiec zeby sie troche wietrzylo to jednak te pieluche czesto zdejmuje. A moj Oliwcio jak maly psiak zaczal mi obsikiwac dywany. Tak mu sie podoba sikanie ze kuca podnosi bodziaka zeby go nie zamoczyc
 i sika, wola mnie z radoscia zeby pokazac swoje dzielo. Poczym zmienia miejsce i znowu sika...wiec chociaz wcale mi sie nie chce (z Dawidkiem tez mi sie nie chcialo) znioslam nocnik i teraz Mlodzieniec obserwuje sikanie na nocniku, kupa tez juz byla. Tylko ze ja zupelnie nie mam parcia, traktuje to bardziej jak zabawe. Nie ma opcji zebym na wyjscia nosila ze soba 5 par majtek, albo zebym na zlamanie karku leciala ze sklepu bo siku, albo zebym rano zdzierala sie z lozka zeby wysadzac. Za leniwa jestem. Dawidek sie sam odpieluchowal majac 2,5roku, UWAGA bez pozniejszych wpadek, posikiwania, zapominania. Po prostu byl gotowy. Oliwek to samo, jak juz bedzie trzymal to niech sobie na ten nocnik/sedes robi. Mi sie nie spieszy, pieluch moge zmieniac.

To i tak szok ze wyprala, no sory ja bym wyrzucila, Jedna para majtek to nie majatek.

;
Madziik, moja to sie tylko oglada z diabelskim usmiechem czy ja gonie, a jak do niej podlatuje to sie obraca na piecie i ucieka w druga strone- no to troche mi lzej hi hi, bo u mnie identyko.. broi i tylko patrzy czy widze :P
w ogole taka jest jakas przekorna, ze wie co zabronione albo niebezpieczne i normalnie z szatanskim usmiechem robi wszystko na przekor.
jest swietna, ale taki szatan, ze jestem ujechana jak kon po westernie

cyt." To nie są majtki !!!"
      Powód? Jest zbyt zajęta wszystkim innym, żeby marnować czas na sikanie:P

biedna, jej płacz usłyszałam po drugiej stronie sklepu...
      Ej dziewczyny a powiedzcie, można mieć dwa razy ospę ?
U nas rekordzista w przedszkolu miał 3 razy.

wychodzi no to ze my Polacy znowu jakos inaczej chorujemy
 ja swoich wypuscilam na dwor po 12dniach. Do szkoly Dawid nie wrocil bo od wczoraj wakacje, ale jakby to byla inna pora roku to pewnie po 2tyg by wrocil

Plus 9-12 stopni, ja w zimowej kurtce a na ulicach w wózkach dzieci z łydkami na wierzchu.
Gołymi.
Bo buty do kostki a spodnie podwinięte [jak dziecko w spacerówce zasiadło].
No więc może przez to mniej chorują ?