Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Od stycznia Mery idzie do żłobka
a ja właśnie czytałam, że nie ważne czy lato (dużo słońca) czy zima vit. D trzeba podawać, wiec my zawsze podajemy :]
Madzia, a do którego?
wkładają w nocy dzieciom [a też na oddziale dla wcześniaków pracuje] smoczki do buzi i przywiązują je dookoła główek bandażami
a ja znam [z widzenia, nie osobiście] pielęgniarkę z Prokocimia, która wręcz "chwaliła" się naszej wspólnej znajomej, że one wkładają w nocy dzieciom [a też na oddziale dla wcześniaków pracuje] smoczki do buzi i przywiązują je dookoła główek bandażami
tak, żeby dzieci wypluć ich nie mogły
przecież to też nie jest normalne
niestety nie do wszystkich rodziców dociera fakt, że ich dziecko jest chore i zaraża inne dzieciaki! A niestety w tamtym roku został wycofany przymus przynoszenia zaświadczeń lekarskich, świadczących, że dziecko jest zdrowe. Po min.3 dniowej nieobecności (chyba, ze wcześniej dyrekcja została poinformowana, że dziecko wyjeżdża etc.) rodzic zobowiązany był dostarczyć zaświadczenie lekarskie, świadczące o tym, że dziecko jest zdrowe
Zajrzałam przez przypadek i znów widzę, że TVN jest promowany.
W sumie w każdym żłobku powinien być podgląd - w niektórych tak jest, że są kamery i można na stronie żłobka oglądać, co nasze dzieciaki porabiają.
co miała ta kolezanka iśc i powiedzieć, że ta jej opowiadała ?
ale kto musi zaregować na anonimowy donos ? policja ?
to nie wiem ale chyba nie w Polsce dziewczyny.......
ale tutaj są inne realia jak mówię-nie dostaniesz chorobowego na dziecko
A te pecherzyki po ilu dniach sie pojawily(od wystapienia tych krostek na pupci?).