Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- moj maz ladne iwonal stary panel z pokoju i wkladamy jako przedluzenie barierki do lozka jak syn zasypia. Ale pamietam jak zasnal jak kamien a ino dotknal lozeczka to zaraz oczy jak 5 zl i ryk... "Agata" ciekawie to wygląda. Spróbujemy. 50zł to nie majątek więc myślę, że warto spróbować.
Nina natomiast pierwsze 2,5 roku spała sama, była odnoszona, odkładana etc. I do dzisiaj ma problem żeby sama u siebie. Jej pójście spać to zawsze milion moich powrotów do pokoju, buziakow, przytulakow, głaskan itpI dopiero od dwóch tygodni śpi całe noce sama u siebie bo im łóżko piętrowe kupiliśmy i czuje się bezpieczniej wiedząc, że ma pod spodem brata
Na przytulanie jest cały dzień, poranek czy wieczór a noc może zostawmy na wyspanie się i nabranie sił na kolejny dzień :)
Iwonka, na golej podłodze?
Mamy łóżko 140cm i z nocy na noc jest gorzej.
Codziennie wstaję do pracy o 5:15 a jak młody ma gorszą noc i od 1:00 w nocy ląduje u nas i kopie niemiłosiernie to nie mam spania wcale. I później chodzę zdenerwowana i poirytowana bo ryję nosem o ziemie.
od tamtego momentu śpimy z mężem osobno - i oboje nie narzekamy, bo lubimy spanie z dziećmi.
marion podziwiam i szanuję.To jednak nie dla mnie ;-)