Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U mnie dopiero początek ale w rodzinie już się zrobił harmider na temat imienia.
;
;
;
;Zresztą podejrzewam że teraz będzie dużo Ludwików bo w jednym z seriali nowonarodzony chłopiec właśnie tak się nazywa ;)
U nas Anielke całkowicie skreśliła moja mama (argument nie bo nie)

Ale nie odpuściłam.
Ale w 1981 r. nie było to raczej możliwe.
Ja znam w Polsce zestawienie imion braci Tristan i Kordian, a trzeci jest Sergiusz.
Ciekawa jestem natomiast, z czego wynika szał na Antoniego - bo chyba nie ze względu na Macierewicza

Kordian i Sergiusz są dla mnie....hmm... nie przepadam :P
U nas wśród znajomych rodzą się już drugie dzieci.
Dziewczyny proszę o opinie. U mnie dopiero początek ale w rodzinie już się zrobił harmider na temat imienia.

Nicolas i Tristan - coś mi się wydaje, że tatuś/mamusia muszą być Francuzami, albo z Francją mocno sympatyzują ;-)

;
;
;
;Dziewczyny, u mnie dopiero 9tc ale juz myślę o imionach. Jakie dla chłopca a jakie dla dziewczynki pasują do imienia siostry - Michalina? :) podpowiecie? :)

). Facet się chyba przestraszył i na porodówce (tak, do dnia porodu nie mieliśmy wybranego imienia), gdy już urodziłam, przy pytaniu o imię, powiedział że Wiktor. Nawet się go zapytałam czy na pewno
Jeszcze kwestia nazwiska bo jak długie to imię musi być krótkie

Dawajcie propozycje imion. To jest jakaś masakra, to co mi się podoba, nie podoba się mojemu Tomkowi i na odwrót :)