Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
;
;
;Z tych nadanych raz to niektóre są do niedouwierzenia
na Tymona woła Timel.
Elfika, a ta babcia nie ma problemów z pamięcią? Jeśli nie to bardzo bardzo przykre i niedopuszczalne. Ja bym coś takiej babci po prostu powiedziała. Do słuchu.
Bo powtarzalności imion w najbliższej rodzinie i wśród bliskich znajomych unikaliśmy.
jest udowodnione, że dziedziczenie zachowań/osobowości jest co drugie pokolenie.

wszystko możliwe; jak patrzę czasami na moją młodą to jakbym byłą teściową widziała
i to niestety same najgorsze. choć jak tak pomyśleć głębiej to z dobrych nie miała by co bo.... ni ma. ja to w ogóle czasem mam wrażenie, że Bianka pozbierała same najgorsze cechy z obu stron...Do Tomka brata corki mowi "Nitola". Dziewczynka ma na imie Nikola. Do szewskiej pasji doprowadza mnie również mówienie do dziecka typu: "źlobiłeś kuptę?; byłeś na śpacielku?". MA-SA-KRA!!!!!
Ech, walka z wiatrakami. Postanowiłam, że teraz ja konkretnie będę jej zwracać uwagę, może wówczas to coś da.
Mi też bardzo otworzyła oczy książka "Rodzeństwo bez rywalizacji". Autorki Faber i Mazlish. Bardzo bardo polecam. Z moich ust nigdy nie wyjdzie juz tekst "zobacz, twoja siostra juz zjadła obiad a ty się grzebiesz" lub "zobacz jaki ten chłopczyk grzeczny, a ty się awanturujesz".
No dokładnie dziewczyny. Moi rodzice nie biją mojej Michasi a ona, zna ja od ponad roku i pozwala sobie na takie rzeczy.

Mnie nie ma
Dzisiaj z córką zastanawiałam sie czy imię baltazar jest jeszcze nadawane?
Marion a jak wygląda imię Mira w tej statystyce?
Moje jak można się było spodziewać na 1 miejscu

Marion, a ile jest imion Dagmara??