Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Z tych nadanych raz to niektóre są do niedouwierzenia
na Tymona woła Timel.
Elfika, a ta babcia nie ma problemów z pamięcią? Jeśli nie to bardzo bardzo przykre i niedopuszczalne. Ja bym coś takiej babci po prostu powiedziała. Do słuchu.
jest udowodnione, że dziedziczenie zachowań/osobowości jest co drugie pokolenie.
wszystko możliwe; jak patrzę czasami na moją młodą to jakbym byłą teściową widziała
Do Tomka brata corki mowi "Nitola". Dziewczynka ma na imie Nikola. Do szewskiej pasji doprowadza mnie również mówienie do dziecka typu: "źlobiłeś kuptę?; byłeś na śpacielku?". MA-SA-KRA!!!!!
Ech, walka z wiatrakami. Postanowiłam, że teraz ja konkretnie będę jej zwracać uwagę, może wówczas to coś da.
Mi też bardzo otworzyła oczy książka "Rodzeństwo bez rywalizacji". Autorki Faber i Mazlish. Bardzo bardo polecam. Z moich ust nigdy nie wyjdzie juz tekst "zobacz, twoja siostra juz zjadła obiad a ty się grzebiesz" lub "zobacz jaki ten chłopczyk grzeczny, a ty się awanturujesz".
No dokładnie dziewczyny. Moi rodzice nie biją mojej Michasi a ona, zna ja od ponad roku i pozwala sobie na takie rzeczy.
Mnie nie ma
Dzisiaj z córką zastanawiałam sie czy imię baltazar jest jeszcze nadawane?
Marion a jak wygląda imię Mira w tej statystyce?
Moje jak można się było spodziewać na 1 miejscu
Marion, a ile jest imion Dagmara??