Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
anairda ja miałam ucznia Gniewka i to imię tak do niego pasowało, że nie wiem co, nikt się nie naśmiewał z niego, jego ojciec był pasjonatem średniowiecznej Polski.
Imię musi pasować do nazwiska, wyobrażacie sobie że ktoś się nazywa Gniewomir Kot, albo Gniewomir Kowal, ale Gniewomir Malicki już owszem

[/url
[/url]O rany, wzbudziłaś moją ciekawość, One, zdradź jakie :)

[/url
[/url]ten zostaje Filip z konopii- moja siostra takie chciala ale szwagier wymyslil ze go beda wolac "Filipie, Filipie, podrap mnie po c...e"
, wiec został Mateusz ;)

nam podobalo sie imię Gromosława :)) zenska odmiana imienia Gromosław....ale nie ma takiego zdaje sie
no i zbyt hardcorowe własnie-bardziej żatrowalismy z mezem
] no i dzisiaj Iwo ma trzy latka a sporo znajomych w dalszym ciągu mówi do niego per "Gienek" 

albo: Mateuszku, Mateuszku podrap mnie po mym kwiatuszku.

Ale wiadomo, kwestia gustu.
W przedszkolu prześladowała mnie inna wersja tej samej rymowanki. Także podtrzymuję, że każde imię można w ten sposób oszpecić 

Mój brat z bratową całą ciążę mówili, że synek będzie Eugeniusz [] no i dzisiaj Iwo ma trzy latka a sporo znajomych w dalszym ciągu mówi do niego per "Gienek"
Także ten

cucić umarlaka

Jeśli chodzi o mnie to dla chłopca mam imię, już od dawna - Dominik, obiecałam Świętemu Dominikowi, że jeżeli za jego wstawiennictwem urodzi się syn, to będzie nosił jego imię, mąż kręcił nosem, ale mu powiedziałam, że nie mogę w tej sytuacji ustąpić, bo to ja przepłakałam milion nocy
teraz też ryczę - ALE ZE SZCZĘŚCIA
Oba nam się podobają, teraz je testujemy, które bardziej pasuje do nazwiska, jak będziemy do niej mówić i nic nie pomaga przy decyzji
Mi bardzo podoba się imię Greta, ale mąż za żadne skarby świata nie chciał się zgodzić
bo ja dzidzia będzie na świecie to nie będzie miało to większego znaczenia:)

zobaczymy, co z tego wyjdzie
nie wiem dlaczego, ale podoba mi się to imię, wg mnie ładnie brzmi i pasowałoby do nazwiska

Poznałam dziś małego Tymona. Chłopczyk przeuroczy, zakochałam się w tym imieniu. Jeśli kiedyś Leon będzie miał brata to Tymona. LEON i TYMON - nie ma żadnej opcji, żebym zmieniła zdanie, gdyby przyszło mi nazywać kiedyś drugiego synka.
Tak samo troszkę walczyłam o Nikodema ale nie bo Dyzma ...jesli będę kiedyś miałajeszcze synka to wg mnie Nikodem bardzo pasuje do Dominika (Domiś i Nikoś)
...ale pewnie męża nie przekonam