Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
anairda ja miałam ucznia Gniewka i to imię tak do niego pasowało, że nie wiem co, nikt się nie naśmiewał z niego, jego ojciec był pasjonatem średniowiecznej Polski.
Imię musi pasować do nazwiska, wyobrażacie sobie że ktoś się nazywa Gniewomir Kot, albo Gniewomir Kowal, ale Gniewomir Malicki już owszem
O rany, wzbudziłaś moją ciekawość, One, zdradź jakie :)
ten zostaje Filip z konopii- moja siostra takie chciala ale szwagier wymyslil ze go beda wolac "Filipie, Filipie, podrap mnie po c...e" , wiec został Mateusz ;)
nam podobalo sie imię Gromosława :)) zenska odmiana imienia Gromosław....ale nie ma takiego zdaje sie
no i zbyt hardcorowe własnie-bardziej żatrowalismy z mezem
albo: Mateuszku, Mateuszku podrap mnie po mym kwiatuszku.
Mój brat z bratową całą ciążę mówili, że synek będzie Eugeniusz [] no i dzisiaj Iwo ma trzy latka a sporo znajomych w dalszym ciągu mówi do niego per "Gienek"
Także ten
cucić umarlaka
Jeśli chodzi o mnie to dla chłopca mam imię, już od dawna - Dominik, obiecałam Świętemu Dominikowi, że jeżeli za jego wstawiennictwem urodzi się syn, to będzie nosił jego imię, mąż kręcił nosem, ale mu powiedziałam, że nie mogę w tej sytuacji ustąpić, bo to ja przepłakałam milion nocy
Poznałam dziś małego Tymona. Chłopczyk przeuroczy, zakochałam się w tym imieniu. Jeśli kiedyś Leon będzie miał brata to Tymona. LEON i TYMON - nie ma żadnej opcji, żebym zmieniła zdanie, gdyby przyszło mi nazywać kiedyś drugiego synka.