Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Lubię imiona stare typu Dyziu, Stasiu, Kazia i Frania :) ktoś pomoże?
TOP 20 W Danii 2015:
Dziś z teściami pogadaliśmy trochę o imionach. Byli zaskoczeni tym, jakie są w pierwszej 10/25 teraz. ;D
Zawsze oglądamy też napisy w filmach (zboczenie zawodowe ^^), ale aktualnie też dobra pula ciekawych pomysłów.
Co myślicie o zestawieniu Dominik & Emil ?
Ja mam synka Piotrusia tak go nazwaliśmy ponieważ bardzo chcieliśmy żeby miał świetego Patrona , jak będe mieć córeczkę to imie ma juz zaklepane Marysia.
Kiedyś była dyskusja o mało męskich imionach.... i Emil trochę dla mnie takie jest.
Dla mnie Emil mało męskie imię. Nie podoba mi się w ogóle. Eryk już lepiej :)
Hm, do Waszego nazwiska nie pasują mi imiona męskie z literą R - bo jest ona w nazwisku i wychodzi twardy zestaw.
Moje typy odrzucone przez męża
Tymon
Leon
Marion jestem już tak zniechęcona, że szukanie imienia mi przyjemności nie sprawia (choć uwielbiam temat imion). Wszystko Łukasz odrzuca.....
dobrze, że jeszcze trochę czasu przed nami
Które wg Was najbardziej pasuje do Nataszy?
które według was najbardziej pasuje do Aleksandra?
Myślałam nawet nad tym, żeby pociągnąć, że wszyscy u nas na jedną literę, czyli na "A", ale z na "A" podoba mi się tylko Alan
Z tych co podałaś, to podoba mi się nawet Antoni, ale to już mój odrzucił, bo proponowałam :)
Natasza to serbski i rosyjski odpowiednik Natalii.
Z tych trzech propozycji wybrałabym Maksyma. A może inne pochodzenia rosyjskiego - Igor, Borys, Mikołaj (Nikolaj)?
A jak pytam Olka jakby chciał żeby dzidzia miała na imię, to mówi że Dawid, albo Oliwier (pewnie dlatego, że koledzy z przedszkola tak mają na imię).