Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Może warto przesunąć pkt ciężkości i zadać to pytanie w inny sposób? Może to nie polski KK jest tak "zacofany", jak się na tym wątku sugeruje, ale właśnie te zagraniczne KK idą w kierunku liberalizacji? Czy droga w tym kierunku zawsze będzie oceniania jako prawidłowa?
Sprawa Halloween jest podobna do kwestii Hello Kitty, My Little Pony czy Barbie. Skoro egzorcyści mówią, że coś jest z nimi nie tak, to ja im wierzę
a jakież to magiczne zaklęcia wypowiada się w Andrzejki?
zabawa z butami , który pierwszy za próg , ta pierwsza za mąż - nic okultystycznego
zabawa w lanie wosku - też nic
karteczki z imionami chłopaków
a ja się zastanawiam, czy osoby łączące przebieranie dzieci z demonami pustyni i dzinami zbyt dużo wina nie wypiły :-)
znalazłam majtki z hello kitty- damskie i męskie
to jest odwracanie uwagi od prawdziwych problemów kościoła
Nie dziw się rozżaleniu osób niewierzących, bo gdy czyta się ostatnie wypowiedzi znanych księży na tematy społeczne to po prostu mozna się załamać :/
To jest absurd, to jest odwracanie uwagi od prawdziwych problemów kościoła. Co musi mieć w głowie osoba, (...) Zdrowa na umyśle nie jest na pewno. Może ma problemy dot. sfery seksualnej?
Chodzi o zasadę. I nie ociera się to o absurd. To JEST absurd :)
Z całym szacunkiem - dla mnie to brednie .
--
dlaczego odsyłasz mnie do Muzulmanina ! Przecież przykłady z innych krajów
uważam, że mam prawo negatywnie oceniać pedofilię czy chuliganskie rozróby podczas marszu
Rzeczywiście, w porównaniu z muzułmanami, polscy katolicy są lajtowi