Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
za to kadzidełka odpadają jak poczuję jakieś to zaczynam kichać

Hyde czego dotyczy to określenie - podbijanie?

Oczywiscie 5 minut wczesniej bylam sprawdzic co robia to malowali przy stole. Za chwile slysze Emili placz i to przerazliwy, chodze do pokoju a ona lezy na podlodze i krzyczy ze spadla z parapetu i nozka ja boli. Przenioslam do pokoju odrazuzdjelam skarpetki zbey poroznac, spcuhnieta jak balon i na izbe na chirurgii. Zdrobili zdjecie, naszczescie zlamania nie ma, za to stluczenie. Troche sie martwie bo nie moze chodzic yak ja boli ale robimy oklady wiec powinno byc coraz lepiej
 Oczywiscie 5 minut wczesniej bylam sprawdzic co robia to malowali przy stole. Za chwile slysze Emili placz i to przerazliwy, chodze do pokoju a ona lezy na podlodze i krzyczy ze spadla z parapetu i nozka ja boli. Przenioslam do pokoju odrazuzdjelam skarpetki zbey poroznac, spcuhnieta jak balon i na izbe na chirurgii. Zdrobili zdjecie, naszczescie zlamania nie ma, za to stluczenie. Troche sie martwie bo nie moze chodzic yak ja boli ale robimy oklady wiec powinno byc coraz lepiej Co strachu sie najadlam to moje
 Co strachu sie najadlam to moje 
      Zmuszanie, groźby, prosby przekupstwa nic nie działa :(((((((((((