Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ok to może wyjaśnie dlaczego tak... bo nie wiedziałam jak nazwać starszaki jak sprecyzować - skoro na wątku o starszakach są tematy 7mio miesięczne do roku czy nastu miesięcy to jak zaznaczyć że chodzi mi o kilkulatków? cały tytuł brzmi "mam 3 latka 3i pol glowa siegam ponad stol-czyli o naszych starszych starszakach" Co też wyjaśniłam w pierwszym poście "Na wątku o Starszakach jest kontynuacja z rozpakowanych - kupki, zupki i karmienia Zakładam więc ten wątek skierowany do starszawych pociech. czy do " mam trzy latka , trzy i poł"?
Aga jaka propozycja tytułu - zmienię tylko na jaki? Prosze tylko o zmianę tytułu bo gdzie mam przyporządkowac 16. i 5 latkę?
No ale właśnie od pojawienia się starszaków, nagle zrobiło się cichutko na rozpakowanych i nikt nie odpowiadał na pytania... Stąd pewnie "emigracja" do starszych wątków. a i jeszcze jedno - zaglądam na rozpakowane i podczytuję jak mam cos do powiedzenia to piszę, podobnie na innych wątkach, to przecież nie jest tak że przestaję gdziekolwiek pisać i trzymam się jednego tematu
od razu mi się wydawalo, że to troll ;) Koleżanki już nie ma w serwisie
1) obrażają się niemal o wszystko, 2) płaczą niemal o wszystko?
czy któreś z waszych dzieci ma powiększone migdały?
Miki tak miał na początku roku - byliśmy u laryngologa i groziła Mikiemu operacja "przycięcia" migdałów (bo miał przerost wszystkich trzech, ciężko mu było oddychać, chrapał w nocy, dusił się). Na szczęście po regularnym podawaniu syropu Immunotrofina (poleconego przez panią laryngolog oczywiście) migdały się bardzo znacząco zmniejszyły i liczę, że już tak zostanie.
mi to rybka ale zaraz będzie że "moje nie chodzi do przedszkola" :P Skoro ma być wątek o 3,4 i 5 latkach to może po prostu przedszkolaki ?
Powiedzcie mi dziewczyny, czy któreś z waszych dzieci ma powiększone migdały? Do jakiego wieku powinny one się zmniejszyć
Nam laryngolog również kazał dawać immunotrofinę przez 3 miesiące
Półtoraroczniak to już nie niemowlak
Czy Wasze dzieciaki 1) obrażają się niemal o wszystko
Jak Ty dawkowałaś Mikołajkowi?
wydaje mi sie, ze jest na to sposob. Zauwazylam, ze wystarczy zdanie 'zadalam pytanie na XYZ, mozecie skoczyc?' i w wiekszoci przypadkow rozmowa przenosi sie na odpowiedni watek. Dlatego napisalam, ze wlasnie na rozpakowanych mozna by po prostu dawac cynk- dziewczyny, mam problem z tym a tym, chodzcie na watek XYZ.
i w większości pojawia się to samo pytanie np dotyczące maluszka i karmienia na rozpakowanych a nie karmieniu,karuzelki łóżeczka i innych na przyszłych czy rozpakowanych a nie wyprawkowym itd (ostatnie przykłady to są te przeczytane dzisiaj i dlatego mam je w głowie nie adresuje ich do autorki) To nie zda egzaminu - mam wrażenie że nic nie zda egzaminu dopóki będzie jak jest teraz - przepychanka mogę nie mogę pisać, możesz nie możesz założyć wątku i zamiast rozmawiać pod wykresami rozmawia się na forum o wszystkim czym się tylko chce od "cześć wstałam i zjadłam śniadanie" po "czy w różowym mi do twarzy" a potem są pretensje że się nie odpowiada na pytanie - ono często umyka i mi np nie chce się czytać 3ch stron jak pobierznie przelatuję wzrokiem i widzę że jest temat przewodni kupa ze śluzem lub bez a do tego fioletowo zielono brązowa i nie widzę w tym natłoku kup pytania i nawet jeśli znam na nie odpowiedź to no po prostu zmyka mi... ale większość PROBLEMATYCZNYCH wątków juz istnieje :)