Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wystarczy zerknac na Nasze Dzieci...
Z tego co zauwazylam nie ma tematu Nasze Dzieci tylko jest Nasze DZIDZIE, wiec osobiscie nie odwazylabym sie wkleic tam zdjecia mojej ponad trzyletniej corki... bo jaka z niej dzidzia???
Nasze Dzieci tylko jest Nasze DZIDZIE

bo nie oszukujmy się ale pulchne różowe bezzębne niemowlaki są bardziej rozczulające niż przedszkolak albo jeszcze starsze dziecko

punkt widzenia zależy od punktu.....
]

mysle ze zmiana tytulu by wystarczyla

Zaglądam i czytam
Agunia05: Zaglądam i czytam
Agunia- chodziło mi o zmianę tytułu na naszych dzidziach- bo Aga976 juz nie zagląda ;)
--
Ja proponuje "starszaki" zmienic na "maluchy", a tutaj wpisac wlasnie "starszaki"nie wiem czy autorka tamtego wątka sie zgodzi

Diamond: Ja proponuje "starszaki" zmienic na "maluchy", a tutaj wpisac wlasnie "starszaki"
nie wiem czy autorka tamtego wątka sie zgodzi
Chociaż na wątku 3-6 będzie mi brakowało Twoich wypowiedzi , bo lubię Twój styl. Zaglądaj więc i tu. Reszta też- Penny , Frag, sushi, Jahe , Teo , Ceri, nessie ,Natalaa i inne mamuski młodszej młodzieży :-)I te bezdzieciowe też...
) Mam nadzieje, ze to jakos sie ulozy. Nie zalezalo mi, zeby wprowadzac zamęt czy coś. 
Madzia - no tylko nie odbieraj personalnie czy coś....
Od jakiegoś czasu bardzo mnie interesuje, czy u malutkich dzieci, takich jak np. moje, można zaobserwować jakieś cechy charakteru, które się mocno uzewnętrzniają w starszym wieku, ok. 4-5 lat. Bo gdy czytam, słucham o niemowlakach, to zauważam, że one się bardzo różnią. Jedne wolą być przyklejone do mamy, inne lubią spędzać czas również na podłodze, jedne są bardziej cierpliwe podczas zabawy, inne muszą mieć częściej zmieniane otoczenie itp. Czy Wasze starsze dzieci mają coś wspólnego z sobą z czasu niemowlęcego? Czy da się w ogóle zrobić takie porównanie?
Tak więc dziękuję, że chce Wam się tu pisać

Reszta też- Penny , Frag, sushi, Jahe , Teo , Ceri, nessie ,Natalaa i inne mamuski młodszej młodzieży :-)I te bezdzieciowe też...

ten wytrzeszcz to do mojego wpisu?chyba bardziej z umiejętności Krzysia i jego pisania... Weronika nie garnie się do pisania i łaskawie nauczyła sie pisać Weronika choć najczęściej to wygląda Weronka albo coś w tym stylu ;) ale nie przeliteruje czy nie napisze nic poza tym... Więc jestem w szoku i takie oczy zrobiłam jak przedstawia ten emot ;)

No przecież wszystkie są mile widziane.
A nawet jeśli ktoś okazuje większą sympatię konkretnej osobie, to co w tym złego?
Gorzej byłoby w drugą stronę
Napisalam do dziewczyn które się często udzielają a nie mają starszakow . Napewno nie wymienilam wszystkich, które lubię nie wymienilam też tych które mnie drażnią więc nie wiem o co Ci chodzi

I nie za bardzo też wiem o czym my mamuśki takich przedszkolaków mamy rozmawiać, bo chyba większych problemów takich do obgadania z innymi nie widzę
No chyba że zrobimy z tego wątek o osiągnięciach naszych starszaków. Tylko kogo z was obchodzi taki mój Maksiu
Tylko kogo z was obchodzi taki mój MaksiuJemko droga mnie to obchodzi :P i pewnie nie tylko mnie.