Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wystarczy zerknac na Nasze Dzieci...
Z tego co zauwazylam nie ma tematu Nasze Dzieci tylko jest Nasze DZIDZIE, wiec osobiscie nie odwazylabym sie wkleic tam zdjecia mojej ponad trzyletniej corki... bo jaka z niej dzidzia???
Nasze Dzieci tylko jest Nasze DZIDZIE
bo nie oszukujmy się ale pulchne różowe bezzębne niemowlaki są bardziej rozczulające niż przedszkolak albo jeszcze starsze dziecko
punkt widzenia zależy od punktu.....
mysle ze zmiana tytulu by wystarczyla
Zaglądam i czytam
Agunia05: Zaglądam i czytam
Agunia- chodziło mi o zmianę tytułu na naszych dzidziach- bo Aga976 juz nie zagląda ;)
--
nie wiem czy autorka tamtego wątka sie zgodzi Ja proponuje "starszaki" zmienic na "maluchy", a tutaj wpisac wlasnie "starszaki"
Diamond: Ja proponuje "starszaki" zmienic na "maluchy", a tutaj wpisac wlasnie "starszaki"
nie wiem czy autorka tamtego wątka sie zgodzi
Madzia - no tylko nie odbieraj personalnie czy coś....
Reszta też- Penny , Frag, sushi, Jahe , Teo , Ceri, nessie ,Natalaa i inne mamuski młodszej młodzieży :-)I te bezdzieciowe też...
chyba bardziej z umiejętności Krzysia i jego pisania... Weronika nie garnie się do pisania i łaskawie nauczyła sie pisać Weronika choć najczęściej to wygląda Weronka albo coś w tym stylu ;) ale nie przeliteruje czy nie napisze nic poza tym... Więc jestem w szoku i takie oczy zrobiłam jak przedstawia ten emot ;) ten wytrzeszcz to do mojego wpisu?
No przecież wszystkie są mile widziane.
A nawet jeśli ktoś okazuje większą sympatię konkretnej osobie, to co w tym złego?
Gorzej byłoby w drugą stronę
Jemko droga mnie to obchodzi :P i pewnie nie tylko mnie. Tylko kogo z was obchodzi taki mój Maksiu