Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja uważam, że zapisanie dziecka tylko po to by ewentualnie "przyblokować" sobie miejsce jest zbyt słabym powodem...
Nie sądzę, że dziecko niewidzące mamy praktycznie wcale w tygodniu nie miało problemów z adaptacją. Podejrzewam, że nie będzie się mu ono dobrze kojarzyło... Rano mama zaprowadzi i zniknie... Po południu odbierze tata, babcia? Dziecko zaśnie... i zaś rano mama odprowadzi, zniknie....
nie ma co generalizować, ile dzieci, tyle reakcji na sytuację.
u nas jest 6 panstwowych placowek plus prywatne
A może to przerosnięty migdał juz tak pogorszył mu słuch...?
Dziewczyny, jak myślicie - czy mogę przypuszczac, ze dziecko może mieć zaczopowane ucho tylko na podstawie tego, ze ciągle niedosłyszy co do niego mówię? Dzisiaj kupiłam juz krople do ucha (Cerumex), bo mi się wydaje, że ze słuchem Leona jest jakoś kiepsko, co chwilę pyta "coooo?", nieraz po kilka razy powtarzam zdanie. A tak "na oko" to uszko ma jakoś takie czyste. A może to przerosnięty migdał juz tak pogorszył mu słuch...?
BladyKocie, moja Bianka też się czasem uskarża na ból brzucha. zawsze przechodzi po stolcu. mi się zawsze wydawało, że ona ruchy jelit i parcie odczuwa jako ból. a ponieważ to nie jest ciągły ból i przechodzi zawsze po to nie ruszam tego. i raczej nie ma o związku z robalami, które Bianka ma w zasadzie na okrągło
Livka z tego co wiem tez ma z nim dobre doswiadczenid
mononukleoze to w zasadzie kazdy przechodzi.
Tak się zastanawiałam, czy za tym nie stoi coś innego, jakiś fizyczny brak czegośtam w organizmie... Ale klamki i opony?
U nas też takie podlizywanie ma ostatnio miejsce,
Kacper przyssał się do kasy w sklepie, lizał drzwi samochodu i próbował kapcia.