Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Tymek wsadził sobie półmetrowy ołówek w spodnie i tak mnie ratował przed smokiem że sobie zakuł "ptaszka". Musiałabym go chyba przywiązać,żeby nie nosił na sobie śladów użytkowania
. Mnie to nawet dziwi, że on z przedszkola wraca taki nieobity, taki czysty, niepozakłuwany itd
. Jestem pełna podziwu dla Pań, które tam pracują. Ja czasem dwójki dzieci nie jestem w stanie ogarnąć. Nie i już. Nawet jak się bardzo staram. Dlatego pełny szacun dla wszystkich związanych z oświatą
Syn jest w pierwszej klasie, poszedł jako 6-latek i dostaliśmy info do dzienniczka, że wyjątkowo w tym dniu dziecko może przynieść swojego pluszaka. Nie wiem, czy obowiązuje to też starsze roczniki, czy tylko "nasz" - jako najmłodszy w murach szkoły.Wasze dzieci też nie zasną bez swojej przytulanki?
Ostatnio jak bylam u taty to znalazlam swojego misia z dziecinstwa
nazywalam go synio i wszedzie go targalam
Przywiozlam go Emilce

Czasem tak mam...Wasze dzieci też nie zasną bez swojej przytulanki?
) tez ma swojego misia i od 5 miesiecy z nim spi, taki maly a juz taki chrakterny.

. Hmm, przesadza czy rzeczywiście to ja to olewam? Młoda radzi sobie za to świetnie z innymi rzeczami, uwielbia budować z klocków na przykład, wydaje mi się, że chyba jeszcze nie musi być mistrzynią rysunku? Co o tym myślicie?
Czy to jest już problem, jeżeli dzieciak w wieku mojej Hani nie lubi rysować i m. in. wciąż trzyma kredkę całą dłonią (w garści)?HYDRO, to prawdopodobnie nie jest problem. Dzieci rozwijają się w róznym tempie, w różnym sferach. Jedno dziecko w wieku Hani będzie z pasją rysowało, drugie nie będzie chciało w ogóle patrzec na kredki ;) Jesli Cię to niepokoi, może warto porozamawiać z pedagogiem, psychologiem dziecięcym, ocenić inne umiejętności dziecka. jesli pozostało sa ok, nei przejmować się :)
Czy to jest już problem, jeżeli dzieciak w wieku mojej Hani nie lubi rysować
Jesli Cię to niepokoi, może warto porozamawiać z pedagogiem, psychologiem dziecięcym, ocenić inne umiejętności dziecka.

Widocznie nasze dzieci gdzie indziej ulokowały swe talenty

Co mozna kupic przedszkolakom na pasowanie???W ramtym roku byly kubeczki ze smiesznymi dlugopisami.Mam 110zl na 13 osob to wychodzi jakies 8 zl na jedna osobe...Moze jakies kasiazeczki?bo z zabawek jak brac to dla wszystkich jednakowe....Na dniach mam jechac kupic a pomysly w proszku