Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w uzgodnieniu z wychowawczynią - jakies fajne przybory plastyczne. Przynajmniej się przyda
Myslalam o ksiazeczkach,no zobaczymy co bedzie ciekawego w sklepach.Marta jest w przedszkolu prywatnym - nie ma żadnych gremiów rodzicielskich. I przyznam, że sobie to chwalę. W sumie, płacę czesne, ale nie ma dodatkowych składek:)
Tylko jak juz pisalam nie stac mnie na nie wiec musze sobie radzic z tym co jest
najgorsze jest to, ze nie bylo zebrania, z dnia na dzien wychowawczynie powiedzily, ze zbieraja po 25zl z czego 10 idzie na slodkie, a ze jedna z mam pracuje w spozywce to bedzie ok...takze Cobraczku rozumiem Cie doskonale
U nas z kolei 50zł komitetu + 10zł co miesiac na wyprawkę, że niby na kredki, farby, kartki itp...Ale mam mieszane uczucia co do gospodarowania nimi. A poza tym...w tym roku proszono rodziców o przynoszenie papieru toaletowego, mydełek... A może się czepiam?:D

moj mlody od kilku miesiecy nosi okulary, zaczal zezowac podejrzanie i okazalo sie ze malo co widzi na lewe oko, ma astygmatyzm no i +5 i +3 z czego powoli zaczyna byc lepiej
Same wiecie ze dzieci bywaja okrutne
Wątpię, by okulary były powodem uszczypliwości. W każdym razie tego życzę.bardzo bym chciala zeby te oczy byly na zasadzie ze to juz koniec

Same wiecie ze dzieci bywaja okrutne
Całe szczęście nie mogę tego potwierdzić. Jeśli chodzi o okulary, one nie robią na nikim już wrażenia, to nie lata 80-90teWątpię, by okulary były powodem uszczypliwości
Sama jestem nauczycielem i mimo ze pracuje z mlodzieza 13-20lat to widze i slysze jakie zlosliwe uwagi potrafia rzucac bo ktos jest inny
U nas jest tak, że zez skośny + wcześniactwo spowodowało, że nie możemy Syna wyprowadzić na prostą w kwestii okulistyczno - ortopedycznej. Też załamuję ręce i chyba jedynym moim marzeniem na teraz jest to, by ON w końcu z tego wyszedł, bo już nie wiem, do kogo mam zwracać się o pomoc
z mlodzieza 13-20lat to widze i slysze jakie zlosliwe uwagi potrafia rzucac bo ktos jest inny
nie mogla cwiczyc na wf'ie czy isc z kalsa na basen
Myślę, że tu nie ma co porównywać w ogóle
Z dalekowzroczności można wyrosnąć, to raz, dwa - waga należy do tych średnich. 
Gabrysia to dziecko ktore sie 5x bardziej przejmuje wszystkim niz powinna, jest nadwrazliwa (wg pani psycholog skutek dlugoterminowej sterydoterapii i narkoz) i iestety dlugo wszystko dusi w sobie nim uda nam sie do niej dotrzec co ja gnebi
Jeśli odnosisz to do mojej wypowiedzi, to spieszę wyjaśnić
Nie strasz - sterydy przechodzimy, 4 narkozy za nami ....
kolejne problemy na pewno sprawiają, że ręce opadają do samych kolan, tam się zawijają i opadają na nowo...
dla mnie nawet taka zgola blaha informacja o nieduzej wadzie wzroku u cory jest po prostu rozwalajaca na milion kawalkow i powoduje spadek formy psychicznej
po sterydach tyjemy

Może tutaj podczytam jakieś pomysły jak spędzacie popołudnia ze swoimi dziećmi....
Kasiek a co Iwonka najbardziej lubi robic? kiedys czytalam o "wyszalni" moze to by zdalo egzamin jesli macie miejsce???

Możesz podać link do aukcji?
jakimi farbkami chcesz to malować?
Myślę, żeby znów napiec ciastek, kupić flamasty lukrowe i niech siedzą i zdobią, nie? Ten lukier z pisaków to zastyga, czy jest raczej płynny cały czas?