Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w uzgodnieniu z wychowawczynią - jakies fajne przybory plastyczne. Przynajmniej się przyda
Marta jest w przedszkolu prywatnym - nie ma żadnych gremiów rodzicielskich. I przyznam, że sobie to chwalę. W sumie, płacę czesne, ale nie ma dodatkowych składek:)
najgorsze jest to, ze nie bylo zebrania, z dnia na dzien wychowawczynie powiedzily, ze zbieraja po 25zl z czego 10 idzie na slodkie, a ze jedna z mam pracuje w spozywce to bedzie ok...takze Cobraczku rozumiem Cie doskonale
U nas z kolei 50zł komitetu + 10zł co miesiac na wyprawkę, że niby na kredki, farby, kartki itp...Ale mam mieszane uczucia co do gospodarowania nimi. A poza tym...w tym roku proszono rodziców o przynoszenie papieru toaletowego, mydełek... A może się czepiam?:D
moj mlody od kilku miesiecy nosi okulary, zaczal zezowac podejrzanie i okazalo sie ze malo co widzi na lewe oko, ma astygmatyzm no i +5 i +3 z czego powoli zaczyna byc lepiej
Same wiecie ze dzieci bywaja okrutne
bardzo bym chciala zeby te oczy byly na zasadzie ze to juz koniec
Same wiecie ze dzieci bywaja okrutne
Całe szczęście nie mogę tego potwierdzić. Jeśli chodzi o okulary, one nie robią na nikim już wrażenia, to nie lata 80-90te Wątpię, by okulary były powodem uszczypliwości
Sama jestem nauczycielem i mimo ze pracuje z mlodzieza 13-20lat to widze i slysze jakie zlosliwe uwagi potrafia rzucac bo ktos jest inny
U nas jest tak, że zez skośny + wcześniactwo spowodowało, że nie możemy Syna wyprowadzić na prostą w kwestii okulistyczno - ortopedycznej. Też załamuję ręce i chyba jedynym moim marzeniem na teraz jest to, by ON w końcu z tego wyszedł, bo już nie wiem, do kogo mam zwracać się o pomoc
z mlodzieza 13-20lat to widze i slysze jakie zlosliwe uwagi potrafia rzucac bo ktos jest inny
nie mogla cwiczyc na wf'ie czy isc z kalsa na basen
Myślę, że tu nie ma co porównywać w ogóle
Gabrysia to dziecko ktore sie 5x bardziej przejmuje wszystkim niz powinna, jest nadwrazliwa (wg pani psycholog skutek dlugoterminowej sterydoterapii i narkoz) i iestety dlugo wszystko dusi w sobie nim uda nam sie do niej dotrzec co ja gnebi
Jeśli odnosisz to do mojej wypowiedzi, to spieszę wyjaśnić
Nie strasz - sterydy przechodzimy, 4 narkozy za nami ....
kolejne problemy na pewno sprawiają, że ręce opadają do samych kolan, tam się zawijają i opadają na nowo...
dla mnie nawet taka zgola blaha informacja o nieduzej wadzie wzroku u cory jest po prostu rozwalajaca na milion kawalkow i powoduje spadek formy psychicznej
po sterydach tyjemy
Kasiek a co Iwonka najbardziej lubi robic? kiedys czytalam o "wyszalni" moze to by zdalo egzamin jesli macie miejsce???
Możesz podać link do aukcji?
jakimi farbkami chcesz to malować?
Myślę, żeby znów napiec ciastek, kupić flamasty lukrowe i niech siedzą i zdobią, nie? Ten lukier z pisaków to zastyga, czy jest raczej płynny cały czas?