Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ely, poczekaj jak Ci podrośnie ja tak wizualizuję konsekwencje a Zołza rzuca tekst - trudno, z takim wyjebaniem w tonie i pozamiatane. argumentacja moja się kończy.
grożenie to pikuś. moja mi stawia warunki....
jeszcze mi grozi - "to ja nie będę zajmował się Fryderykiem"
to nie jest jego syn i wydaje mu się, że nie musi go pilnować
- uwazasz ze "zdrowe" dziecko moze nie miec takich odczuc? Ze tylko dziecko autystyczne sie boi dentysty? To jest panika, lęk potworny, fobia wręcz. Także tu nie ma nawet co porownywac...
- no ja za chiny ludowe i za milion dolarow nie dotkne golebia a wrecz jestem przekonana ze zejde na zawal przez nie :P człowiek zdrowy potrafi waczyć z fobiami
- nie to, juz w zarcie bylo ale ci powiem ze jak jechalam rowerem i mi golab wyskoczyl przed to prawie spadlam z niego, a jak jade autem to potrafie sie zatrzymac na jezdni bo nie przejade skurczybyka.... A co do chodzenia golebi kolo mnie to potrafie przejsc na druga strone ulicy i isc okrezna droga byle nie przejsc obok i nawet Maks wie, ze nie wolno ich przeganiac jak jestem obok..... Myślę, że gdy chodzi koło Ciebie gołąb to potrafisz się zachować, opanować emocje i nie wbiegniesz pod samochód, bo akurat gołąb leci
- sama niewiem... o ile jeszcze jak ida to dam rade przejsc obok ale jak leca to porazka totalna, mam ochote sie skulic i nie patrzec (mimo, ze obsraly mnie juz kilka razy). Na gospodarstow tez nie wejde bo te kury i kaczki... brrrrr, niedajborze zatrzepocza skrzydlami, no katastrofa.... Lecimy do kolezanki co ma papuge, biedna chyba bedzie tydzien w klatce bo nie strzymie jak ja wypuszcza.... Ogolna fobia do pierzastych... Ale Ty się tych gołębi brzydzisz, czy wywołują jakiś lęk?
- procent spadanych samolotow do wypadkow samochodowych jest duuuzo mniejszy. ;) No i slyszalam ze jak juz zle w samolocie to usypiaja by paniki nie bylo wiec nawet nie zaskoczysz ze cos nie teges :P Że jesto to jaka pułapka bez wyjścia na pewnej wysokości :
Aviomarin mnie usypia
Juz wiem,ze nie mogę nic jesc i muszę patrzeć na drogę (siedzieć z przodu lub na środku z tylu).