Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i przed atakiem tez zauwazylam,ze przelykal sline dość często,czyli był niespokojny?).
Jak wzielam corke na rekę staral się nas rozdzielić!,szedł miedzy nami,ogon miał w dole,uszy po sobie i oczy takie dziwne
wyglada na pilnowanie zasobow
do naszych dzieci zadnej agresji także nie pokazywal,Sara lezala z nim na podłodze,ciagle glaskala,razem biegali po ogrodzie,bawili się
Dzisiaj był w ogole taki dziki dzień,dzieciaki piszczaly,wariowaly,udawaly zwierzaki w cyrku. moglo to być przyczyna?
Boje się,ze może nagle zaatakować i zrobić krzywdę ktorejs corce.
z tego co piszesz, to on nigdy a)nie atakuje bez powodu b) nie atakuje bez ostrzeżenia. To wg mnie dobrze, bo chociaż na pewno jest problem i absolutnie trzeba nadzorować kontakty psa z dziećmi, sam pies wygląda na zrównoważonego, tzn bez powodu i bez ostrzeżenia nie "atakuje"
Pilnowanie (nie dopuszczać do niepożądanych zachowań, bo się utrwalają) i uparte pokazywanie co wolno, a co nie i pies w końcu załapie.
no musi chyba być u nas w domu spokojniej i ciszej,zeby pies tez się wyciszyl i czl bezpiecznie.
czytalam wpisy o BARF ale to nie dla mnie, raz ze dotykanie podrobow jest ponad moje mozliwosci :P
a dwa obawialabym sie ze zle zbilansuje jej posilki
w roku szkolnym czesto nieogarniam kuwety i gotowce sa dla nas najlepszym rozwiazaniem.