Oj. Przeczytalam to, co napisalyscie i nic nie lapie... Trop zgubilam . Ze niby o co chodzilo? O skakanie po 30-latkach w czasie @, a na dodatek w ubikacji ? A wszystko sie od czerwonoskorych zaczelo! Wszystko przez te ich pioropusze A moze by sie tak wieczorem za indianke przebrac? Albo za pielegniarke? Albo we frotowy szlafrok w owieczki?
Dziewczyny: jeszcze raz powtarzam - co kto lubi... De gustibus non disputandum. A propos starania się w dni płodne - tak, ja postawiłam na sterylność i dlatego zdecydowałam się na inseminację: czysto, sterylnie i nawet bez zbędnej gry wstępnej
I może pozwólmy każdemu na zachowania w łóżku takie, jakie odpowiadają samemu zainteresowanemu i jego partnerowi/partnerce. Współżyjecie w czasie miesiączki - daj Wam Boże. Ale uszanujcie czyjeś odmienne poglądy i tyle.
O nie !! jakie dyskusje mnie ominęły..... czy wiosna wpływa tak kłótliwie i czepliwie na na 30 ski?? Dobrze WIKI i SKORPIONKO że rozładowałyscie napięcie miesiaczkowe.
Samira- czy ktoś nie szanuje Twoich poglądów? Przeciez wymieniamy się tylko spostrzezeniami... Ybka... Kto się kłóci?
Jedyny wniosek, który mi się nasuwa jest taki, że wbrew pozorom 30-latki nie umieją swobodnie rozmawiać o sexie i że nie kazda częsc ciała bywa przez nie akceptowana.
moze na 28dniach nikt sie nie rumieni ale moja kolezanka lat 36 stojac w sklepie nieopodal gumkowego stoiska po prostu plonie ;) a slowo sex to jej przez usta nie przechodzi takze bywaja i takie wstydliwe 30stki :D
ja w prawdzie 30za 2 lata dopiero ale przyznaje ze temacik mi sie podoba :D
No ja juz na studiach kupowałam i i nosiłam gumki w torebce tak " w razie w czego", ale uzywałam tylko ze stałym partnerem ,a nie z kim kto sie nawinie.
aga mieszkalam w akademiku i rózne rzeczy widziałam, też dziewczyny które szły z każdym wystarczy że piwo postawił, były w obiegu tez numery pokojów gdzie "dają". Znałam osobiście dziewczynę która zaszła po alkoholowej imprezie w ciążę , tylko nie pamiętała z kim.
no to w sumie ominely mnie ciekawe wydarzenia w akademiku ;) ja codziennie dojezdzaalm 40km na studia wiec nie mam takich doswiadczen ale kolezanke jedna co to lubila miec roznych partnerow tez mialam :)
a co powiecie na takie zaproszenie dla malzonka??? na mojego zadzialalo
Tez mieszkałam w akademiku. Wiem, że bywały różnorakie imprezy - ale mówiąc szczerze, ani nie potępiam ani nie pochwalam dziewczyn szukających przygód sexulnych. Kazdy ma wybór, prawda? Ja z wyboru wyszłam za maz w wieku 19 lat:) Dla niektórych to było prawie patologią :)
eee skorpionko te takie to nudne i przepraktykowane ;) wole bardziej wyszukane hi hi hi a swoja droga dobrze byc gibkim bo to i w ciazy i bez niej jest super przydatne jesli idzie o lozkowe ekscesy :D
Skorpionko nam kamasutra nie jest obca ale wiesz z brzuszkiem to nie zawsze wygodnie no i trzeba wziac poprawke ze juz nie wszystkie szalenstwa sa dozwolone ale nie narzekam na nude ;)
ten facet na animowanych gifach ma slady jakby sie opalał w stringach hihi
samiro.. inseminacja żeby było sterylnie w dni płodne. masz racje to ja juz wycofuje sie z komentarzy....bo ja jestem w takim razie niesterylna na maxa. i wspaniale mi z tym. ciekawe tylko jak sobie radziły kobietki dawniej? jak nie było inseminacji...
o my to kiedyś z M mieliśmy przygodę, ja byłam jeszcze na studiach , a M już pracował , razem pojechlaismy na wesele, z powrotem zamarzył nam sie numerek , ale jak na złość nigdzie lasu i to jeszcze jechaliśmy prosto w wschód słońca, za nami noc a z przodu już widno, w końcu dopadliśmy jakiś zagajniczek, samochód stał okrakiem na jakimś pagórku, ech jak było fajnie...
a wiecie ze za takie przyjemnosci na lonie natury grozi mandat?? moja kolezanka dostala bo akurat patrol przejezdzal przez las do jakiejs wiochy i ich przyuwazyl :D ja sie smieje ze im mandacik wypisali z czystej zazdrosci :D takze na przyszlosc trzeba sie gleboko w lesie zaszyc