Z M się jeszcze nie znaliśmy a ten kolega to był adorator, ale powiem wam jeszcze że nad nami mieszkała taka para że jak orali się w nocy to skakali po całym pokoju , że az budziłyśmy się jak ona krzyczała i jęczała, M jak na początku przyjeżdżał to był w szoku co się tam wyrabia , że ludziom nie wstyd cholera spać nie dali.
Nie ASP, ale wiecie , moi sąsiedzi narzekają na swoich sąsiadów na górze, młode małżeństwo się rozwiodło, i ta dziewczyna ( już na sam widok widać że szurnięta) sprowadziła sobie jakiegoś młode gacha i sąsiad mówi że pawiany ( tak ich nazywa) bzykają się na okragło a mają dwójkę dzieci, aż musiał dzielnicowego wzywać bo wszystko słychać.
Amazonko no to to slychac my np mamy kontrole jak sasiad robi siusiu bo ma lazienke przez sciane z pokojem do niedawna naszym teraz malej, kapiel tez slychac ale najlepszy ubaw byl jak mial mega biegunke czy tez w wannie bąbelkowal ;) ojjj smielismy sie za kazdym razem jak go spotykalismy przez ladnych kilka dni :D
ja jestem ciekawa jak bardzo inne odglosy sie niosa hehehe Zuza a swoja droga - dzielnicowy we wlasnym domu sexu nie moze przeciez zabronic, juz predzej opieke spoleczna bylo wezwac o demoralizacje dzieci... sama nie wiem... mi jakby dzielnicowy o cos takiego przyszedl to bym pognala...
kobietki a moze lepiej aby był porządek na forum i nie tylko 30tki sie posmialy wklejajmy nasze dowcipy tam gdzie ich miejsce czyli na topiku dowcipnym ;-) ja juz swoje dowcipy poprzeklejałam tam:)
to ja może z innej beczki znalazłam cos takiego- tu wam pisze link są tam jeszcze inne cudeńka, warto zobaczyć http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/gepw9xl0wilown62.html
hoga hihii oprócz kobiety w ciąży, resztę obrazków zinterpretowałam zupełnie inaczej. Prawidłowe znaczenie nawet by mi przez głowę nie przeszło hihihii
hej HOGA gdze ty to znalazłas tak mi się spodobał ten znaczek że chyba go sobie wydrukuje i przylkeje w środku w samochodzie ,niech się znajomi zastanawiają o co chodzi .....
A teraz przyznam się wam szczerze dlaczego tutaj od jakiegos czasu nie zaglądałam..... bo zakupiłam sobie takiego fajnego grilka i nic tylko griluje i griluje.......a te kiełbaski coś niechcą się podniesc do góry....
wow.......... ja chce tego podlewacza !!!!!!!! od rana siedze w ogrodzie i z nikąd pomocy ....ale jestem w stanie nawet basen wykopac żeby tylko ktoś się zjawił do czyszczenia
no to idę dalej do odródka............a noż się jakis ogrodnik pojawi.... ...
no własnie mój m dzisjaj wraca to zaraz na niego zakładam konewke i heja mi i mnie tu zaraz podlewac i nawozic ... a nawet kapelusik się znajdzie słomiany
ja jestem chyba dziwna bo faceci mi się nie podobają jestem jaknajbardziej hetero i sex tylko za mężczyzną, ale żeby się tak zachwycać?? Kobiece ciało zasługuje na uwagę, kobiety są piękne.
Hmm... No to ja znowu mam inne zdanie... Wg mnie ciało mezczyzny jest fascynujące - faceci maja rewelacyjne posladki, ramiona, uda... O penisach nie wspominając :)
Są piękne i paskudne ciała kobiece, są i męskie. O co kruszyć kopie? Jeśli człowiek, niezależnie od płci, o siebie dba i dobrze się czuje we własnym ciele, to jest piękny, niezależnie od wymiarów. Liczy się wewnętrzne "światło" czy jak to nazwać. Nagie ciało to zresztą kwestia bardzo intymna (przynajmniej w pewnych kręgach: ostatnio u mnie w pracy biegają niezadbane panny ze spodniami do pół tyłka i w stringach, zapraszam zwolenniczki teorii o pięknie absolutnym ciała kobiecego na odwyk...).
Hmm, a mnie nie "podnieca" patrzenie na goliznę żadnego obcego faceta.Taki widok jest dla mnie totalnie obojętny (no, może poza względami estetycznymi - kiedy po plaży przechadza się ponad 120 kilogramowy otłuszczony mors, to wrażenie jest takie sobie). Natomiast, żebym się miała zachwycać jakimiś playboyami - to nie. Podoba mi się tylko mój własny facet - bo Go kocham. I chociaż pewnie obiektywnie do Belmonda mu daleko, to dla mnie jest NAJ:)
Samiro, mnie też nie podnieca, ale, jak sama mówisz, są też względy estetyczne. Jeśli podoba mi się ciało innego człowieka, to nie znaczy od razu, że mam ochotę wskoczyć z nim do łóżka. Jest tyle wspaniałych aktów, zarówno męskich, jak i kobiecych. Skoro z kosza owoców można zrobić dzieło sztuki, to dlaczego nie z ludzkiego ciała?