hihi ...ja tam się łapie na takie sniadanko majowe ......ale bez córuni ,tak sam na sam a co do majóweczki ....to grilik i piwko obowiązkowe .... ja będe popijac bezalkoholowe
Ech, skorpionko, jakbym nie znala paru przypadkow, gdzie tego typu sytuacje sa rzeczywistoscia, to pewnie bym sie smiala do konca. :-) Ale Zenus na tapecie jest ekstra!
he he - Danap - my trzydzieski trzymamy sie razem. W moim przypadku bardzo chce miec dziecko i dobra pora na to - tylko coś nie wychodzi:( Ale nic nie poddajemy sie i działamy !!!!
To topik chyba umiera... Ożywia się tylko w czasie rozmów o sexie... No to zapytam: Co myslicie o sexie analnym? Norma? Urozmaicenie? Perwersja? Zboczenie?
Witam Ja jeszcze nie mam 3 z przodu ale mam nadzieję że mogę się ty upchnąć. W październiku kończę 29....a czuję się cały czas jak 20.....chociaż wydaje mi się że życie jest co raz lepsze
ja też mam 2 z przodu, 3x dopiero za parę latek. ale bez sensu było tworzyc drugi topik dla 20latek skoro ten jest zabawny chyba zdeprawowałam kogoś bo nikt tu nie zagląda. chyba panny wolą dyskusje porodowe i światopoglądowe. a szkoda że tylko
eeeeeeeee Vicky dziekuje za pomoc - Twoja podpowiedz jest extra trafem - moze po takim urlopie zafasolkuje!!!!!!!!!!! A ja sie zastanawiam nad planami urlopowymi he he a tutaj jak znalazł!!!!