Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Yol będąc parę dni temu u ginekologa powiedział mi, że przy następnym porodzie wytnie mi tego bliznowca i będę zadowolona!
Dżasti a może sukienka?

Miała któraś coś takiego?
karze mi zaopatrzyć się w jakieś specjalne plastry, które klei się już w szpitalu
i to jest rewelacyjne rozwiązanie
mam teraz taką fajną bawełnianą kieckę z wszytymi gumkami w części piersiowej, więc z karmieniem też nie ma problemu.
Ale dzasti będzie rodzic za chwilę,będzie lato
no i wychodzilam w sukience 6go maja. rana jest tllowa i soe goi i nie wyobrazam sobie ubrac jeansy..dresy czy spodenki. ja to powoem szczerze ze.szybko doszlam do siebie i oprocz odciecia pod brzuchem to nie czuje i nie widze.blizny a dopiero 7tyg po porodzie jestem. mnie przestala bolec jakoes 2 tyg po CC i juz skakalam jak nowonarodzona... tez mialam potem opuchniecia itp ale uzywalam przez tydzien plastry sutricon i niezle.dzialaly ale cena b.wysoka wiec sobie darowalam dalej.
Czyli masz ładną bliznę bo myłaś tylko wodą z mydłem, czy masz ładną, bo później smarowałaś cepanem (i co to jest?)na początku chyba nie zalecają niczym smarować.po kilku tygodniach smarowała maścią Cepan
chyba wlasnie podczas cc lyzeczkuja macice,dlatego krwawienie jest bardziej skape.tak wlasnie mi sie wydaje,ale pewnosci nie mam