Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Danap ale serio serio biega przy 0 stopniach bez kurtki Gaja? W sensie przez dwie godziny ?
Skąd u Was Danap wzięło się to samodzielne wybieranie ubrań,
Tak samo jak z wychodzeniem z domu czy ubraniem się, nie przywiązują do ubrania większej uwagi
Raczej w ogóle nie wychodzicie z domu, bo dziecko nie chce się ubrać. ;)
Wiadomo, że każdy robi jak uważa, ale wg mnie to rodzic ustala jakiś tam porządek życia rodziny i dziecko się do niego dostosowuje.
Agatello nawiązując do wczorajszej mało przyjemnej dyskusji z Melodie i jej ciąg dalszy, to tak Twoje słowa zabrzmiały nieuprzejmie
pójście do sklepu jest strategia na zaspokojenie jakiejś potrzeby.
Ja mam czasami wrażenie, że wchodzicie tutaj dziewczyny nie po to aby się czegoś dowiedzieć, ale aby umocnić się w przekonaniu, że u nas w domach rządzą dzieci, jesteśmy oszołomami, nasz świat kręci się wokół dziecka, w domu mamy bałagan i jemy ciągle kanapki na zmianę z jogurtem. Aha, i codziennie wychodzimy z domu po dwie godziny, oraz żyjemy w chaosie...
tak, na serio. Nie zawsze i nie codziennie, ale to nie jest rzadki obrazek. Mało tego zdarzyło się że biegała na golasa 1,5 godziny w temp około O. Żyje, ma się dobrze, nie choruje.
Uzylam slowa "specjalistki"z sympatia
U nas ostatni Krasnal "robi zakupy", a chodzi dumny jak paw i cały czas mi mówi "ja sam, ja sam" i leci do tego sklepu jak na skrzydłach ;)
naprawdę myślisz, że trzeba przeczytać poradniki, żeby być blisko ze swoim i dzieckiem i traktować je z szacunkiem?
Ja to dopiero odkryłam Penny, dla mnie rewelka! Plus jest dodatkowo taki, ze maluch uczy się "zarządzania" kuchnia ;)
Bo rozmawiać normalnie tu się nie da.
Winni, jednak naprawdę myślisz, że trzeba przeczytać poradniki, żeby być blisko ze swoim i dzieckiem i traktować je z szacunkiem?
Poczytałam wątek, poczytałam opinie, ogólnie interesuję się wychowaniem dzieci od około 20 lat, bo mam już dorosłą córkę?
Myślisz, że jestem kompletnym laikiem bez doświadczenia jeśli chodzi o wychowanie dzieci?
Ja nie mam wyjścia, bo oni duża jedzą, wiec kurczę nie mogę za kilka lat utknac w kuchni, ktoś jeszcze musi się nauczyć, a tak będzie trzech kucharzy ;)))
nie mogę za kilka lat utknac w kuchni, ktoś jeszcze musi się nauczyć, a tak będzie trzech kucharzy ;)))
O Penny, a chcesz ksiazke kucharska dla maluchow? To taka z Puchatka - mogę Ci ja zeskanowac bo bankowo jej nigdzie nie dostaniesz, ona ma ze 25 lat...
danap: pójście do sklepu jest strategia na zaspokojenie jakiejś potrzeby.
Dla mnie to jedno i to samo
Danap a ludzie Ci nie zwracają uwagi ? Nie zaczepiaja?
Co do obiadów to staram się gotować na dwa dni i też - umówmy się- nie mam wrażenia, że notorycznie stoję w kuchni ;)...
Co z cieplem ktore faktycznie gdzies przez glowe ucieka?
Frag już wiemy kto tak korkuje ulice w stolicy
A no wlaśnie, bo Wy tak wcześnie wychodzicie. Stad te różnice.