Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gdy jesteś właścicielem wątku i masz możliwości moderacyjne, zależy Ci na wątku bo jest rzeczowy i konkrenty. Usuwasz posty, które są nie na temat, dbasz o swój wątek. Jesteś odpowiedzialna za wątek i czujesz że jest Twój.

Penny, przecież ja niczego nie ukrywam.
Z reguły jest tak, że formum ma działy i jest X moderatorów.

Mónikha, kup tylko kilka rajstop lub innej bielizny w ciągu roku, a abonemntu nie będziesz płacić wcale.
Mónikha, kup tylko kilka rajstop lub innej bielizny w ciągu roku, a abonemntu nie będziesz płacić wcale.
Penny, cieszę się że mamy na 28 specjalistkę.

nie rozumiem w jakim kontekście ta złośliwość... proponuję jakieś rozwiązania, a Ty jako administrator dajesz ujście jakieś swojej osobistej frustracji ? Czy mnie oczy mylą i czegoś nie zrozumiałam ? To w jaki sposób można się z Tobą komunikować, bo wydaje  mi się, że nie jestem nieuprzejma, nie piszę obraźliwie. Za to Ty jesteś zwyczajnie złośliwy. Jak żyję, to czegoś takiego nie widziałam na żadnym forum. Żeby administrator zakładał wątek techniczny, prosił o pomysły, a potem gdy je usłyszy, pisał w obraźliwy sposób o użytkowniczce, za to ,że te pomysły podsuwa, nawet jeśli są niecelne. To czego Ty Damazy oczekujesz ? Zauważ, że nawet zaproponowałam, by już nie kłócić się, tylko zacząć od początku, za co dostaję jeszcze bardziej po głowie od Ciebie. Kosmos jakiś...
 nie rozumiem w jakim kontekście ta złośliwość... proponuję jakieś rozwiązania, a Ty jako administrator dajesz ujście jakieś swojej osobistej frustracji ? Czy mnie oczy mylą i czegoś nie zrozumiałam ? To w jaki sposób można się z Tobą komunikować, bo wydaje  mi się, że nie jestem nieuprzejma, nie piszę obraźliwie. Za to Ty jesteś zwyczajnie złośliwy. Jak żyję, to czegoś takiego nie widziałam na żadnym forum. Żeby administrator zakładał wątek techniczny, prosił o pomysły, a potem gdy je usłyszy, pisał w obraźliwy sposób o użytkowniczce, za to ,że te pomysły podsuwa, nawet jeśli są niecelne. To czego Ty Damazy oczekujesz ? Zauważ, że nawet zaproponowałam, by już nie kłócić się, tylko zacząć od początku, za co dostaję jeszcze bardziej po głowie od Ciebie. Kosmos jakiś...

150 zł za 3 miesiące
Damazemu zapewne chodziło o kogoś innego
 .
.
Proponuję zwrócić nam Jaheirę (nie złamała żadnych zasad), ponowne wypunktowanie próśb, ich realizowanie na bieżąco i zakończenie tej dyskusji. bo ona idzie w bardzo złym kierunku.
To był mój pierwszy punkt, od którego zaczynam poważną reorganizację systemu. Odwrotnie nie było sensu. Dlatego prace nad systemem sklepowym pochłonęły 4 miesiące, ale system jest dedykowany najmocniej dla korzystających z 28dni.
Obawiam się, że możesz (możemy) stracić ich więcej...
 I jesli tak się stanie, to chyba nic mnie tu już trzymać nie będzie. Wykresy są też na innych portalach, a nawet w zwykłym arkuszu kalkulacyjnym można malować.
 I jesli tak się stanie, to chyba nic mnie tu już trzymać nie będzie. Wykresy są też na innych portalach, a nawet w zwykłym arkuszu kalkulacyjnym można malować. Aż smutno patrzeć, jak forum z takim potencjałem i OGROMEM zgromadzonej wiedzy jest niszczone przez samego założyciela portalu.
 .
.Ty nie jesteś zainteresowana, ale są już pierwsze zamówienia, więc temat idzie do przodu. :)

Część osób nie rozumie, że można zwyczajnie przyznać się do popełnionych błędów. I druga strona odbiera, jak odbiera
Wy chyba, rzadko rozmawiacie z facetami na forum :) Gdyby więcej płci przeciwnej by tutaj było, inne byłyby dyskusje.
Nie wywyższam się w przeciwieństwie do Waszych treści
Rozumiem sytuację, że 28dni ma pewne usterki i muszę je naprawić, dyskutuję o forum
Nie tytułuję Was "dziewczynki" choć Wy dogryzacie mi chłopczykiem

Zastanawiam się jeszcze, oprócz tego że wywlokłem temat o grupie dominujących na forum i ugryzłem do żywego część osób