Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gdy jesteś właścicielem wątku i masz możliwości moderacyjne, zależy Ci na wątku bo jest rzeczowy i konkrenty. Usuwasz posty, które są nie na temat, dbasz o swój wątek. Jesteś odpowiedzialna za wątek i czujesz że jest Twój.
Penny, przecież ja niczego nie ukrywam.
Z reguły jest tak, że formum ma działy i jest X moderatorów.
Mónikha, kup tylko kilka rajstop lub innej bielizny w ciągu roku, a abonemntu nie będziesz płacić wcale.
Mónikha, kup tylko kilka rajstop lub innej bielizny w ciągu roku, a abonemntu nie będziesz płacić wcale.
Penny, cieszę się że mamy na 28 specjalistkę.
150 zł za 3 miesiące
Damazemu zapewne chodziło o kogoś innego
Proponuję zwrócić nam Jaheirę (nie złamała żadnych zasad), ponowne wypunktowanie próśb, ich realizowanie na bieżąco i zakończenie tej dyskusji. bo ona idzie w bardzo złym kierunku.
To był mój pierwszy punkt, od którego zaczynam poważną reorganizację systemu. Odwrotnie nie było sensu. Dlatego prace nad systemem sklepowym pochłonęły 4 miesiące, ale system jest dedykowany najmocniej dla korzystających z 28dni.
Obawiam się, że możesz (możemy) stracić ich więcej...
Aż smutno patrzeć, jak forum z takim potencjałem i OGROMEM zgromadzonej wiedzy jest niszczone przez samego założyciela portalu.
Ty nie jesteś zainteresowana, ale są już pierwsze zamówienia, więc temat idzie do przodu. :)
Część osób nie rozumie, że można zwyczajnie przyznać się do popełnionych błędów. I druga strona odbiera, jak odbiera
Wy chyba, rzadko rozmawiacie z facetami na forum :) Gdyby więcej płci przeciwnej by tutaj było, inne byłyby dyskusje.
Nie wywyższam się w przeciwieństwie do Waszych treści
Rozumiem sytuację, że 28dni ma pewne usterki i muszę je naprawić, dyskutuję o forum
Nie tytułuję Was "dziewczynki" choć Wy dogryzacie mi chłopczykiem
Zastanawiam się jeszcze, oprócz tego że wywlokłem temat o grupie dominujących na forum i ugryzłem do żywego część osób