Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Idea programu lojalnościowego, tj, sklep z bielizną nie jest głupia.
Nasz brak WOOOW wynika z tego,że tak jak już pisałam, jak Ci konto w banku nie działa, to nie zadowolisz się dodatkową kartą kredytową, albo rabatem w innym sklepie.
Hej Szczypta, czy Jem była ekspertem na 28dni?
A to że przyjaciółka opuszcza 28dni, to nie oznacza, że realne relacje zostaną zamknięte.
Strasznie mi się podoba idea moderowanych dyskusji na forum i nie chciałbym jej zastosować do całości, ale trzeba przyznać, że znacznie ożywiłoby to forum.
Każdy potrzebuje jakiegoś koła wzajemnej adoracji i chce mieć nad czymś kontrolę. Fakt pod wykresami jest możliwość. Czas pokaże.
Licho, Ty też znikasz
A co najlepsze, to nawet na wiadomość wewn. Damazy nie odpowiada. Cudnie Zatem trudno, muszę pisać tutaj.
Kilka dni temu pieniądze wypłynęły z mojego konta i tyle z tego mam, że jestem szczuplejsza o 69 zł. Konto jak było przyblokowane, tak jest.
Damazy, czy to nie powinno sprawniej działać? Jeśli nie masz zamiaru odblokować mi konta, to oddaj pieniądze. Znajdę inny sposób na zainwestowanie.
Moje Przyjaciółki z reguły mają zniesioną blokadę nawet tego samego dnia co przelew puściły.
--
Jeśli mnie pamięć nie myli to kiedys na Dzien Kobiet otrzymaliśmy miły prezent od 28dni w formie miesiaca gratis. Szkoda ze w tym roku możemy liczyc tylko na wirtualnego kwiatka przy logo serwisu.