Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Test mob 6
powaznie?
Modzie Drogi, a czy można sprawdzić co się dzieje, że np. na wątku Maluchy 1-3 i w Co nam gra... wskakuje nie najnowszy post, ale jestem wrzucana na początek strony?
I jeszcze problem z Serc... Wchodzę na wątek a tam tylko numeracja stron, bez postów
U mnie obydwa tematy działają bez zarzutu. Być może jest to kwestia szeptów bądź inna kwestia techniczna ze względu na dużą ilość stron. Sprawdzimy to jeszcze.
Piszemy o tym, bo tak faktycznie jest.
co z regulaminowym czasem na napisanie posta, bo inaczej można go bezpowrotnie stracić...?
Postaramy się wydłużyć czas na dodanie posta (jakieś propozycje do ilu minut?)
Będziemy to jeszcze sprawdzać. Ciężko jest jednak zreperować coś co na różnych przeglądarkach i kilku komputerach działa bez zarzutu.
Dlaczego cykle poporodowe mogą trwać maksymalnie 365 dni?
A czemu ten limit ma służyć? moim zdaniem jest on niepotrzebny.
Proponuję sprawdzać codziennie a nie z doskoku, bo się zrobiło gorąco na wątku technicznym.
Problem nie występuje codziennie, ale średno co 2-3 dni. Jest na tyle upierdliwy, że odechciewa się wchodzenia na niektóre wątki.
A to mi się też zdarza - muszę cofnąć na poprzednią stronę w tym wątku i z powrotem na ostatnią i jest ok.
Mam pytanko odnośnie suwaczka. Ciągle się zacina czy da się coś z tym zrobić?
statusy sa rozwalone. pod postami nie wyswietlaja sie wcale, przy profilu co ktoras litera.