Kurczę, a mi strój triumpha wytrzymał w idealnym niemal stanie 5 lat :P. W tym roku już "wywalam", bo jednak zaczyna mi sie psuć. I szukałam własnie tej firmy... Teraz to już nie wiem ;(
Odświeżam wątek... Uzywalyscie kiedyś biustonoszy firmy Gorteks? Na stronach wyglądają na dobrze odszyte i dla biusciastych. Pod biustem mam 70 ale już miseczka większa i ciężko mi kupić dobry biustonosz. Kiedyś kupowałam Alles ale już nie mogę tam trafic nic wygodnego, a dodatkowo często szew idzie przez środek i brzydko wygląda pod bluzka.
Ja mogę polecić Gorsenię - firma z Łodzi. Tylko niestety ten sam rozmiar w róznym fasonie niekoniecznie będzie pasował. Balkonetkę mam 70E i ledwie dopinam, a model klasyczny 70 D i zapinam na środkową haftkę. A ostatnio mieli wietrzenie magazynów i swoje staniki kupiłam po 30 zł Super model trafiłam z firmy Sassa. Leży idealnie. Wszystkie na fiszbinie ale z miękką miską.
Nessa to raczej miękkie? Chyba wole usztywniany. Ale sprawdzę czy Nessa i Vena dostanę gdzieś we Wrocławiu zeby obejrzeć, przymierzyć. Muszę cos kupić nowego bo wywaliłam pół szuflady,p Dziękuje