Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dzielcie się, dzielcie, nie chcę być sama, gdyż moja teściowa to skarbnica złotych rad 

umarłam

nieważne, ze jest nabombiona pod korek nie :) No i klasyka gatunku z czasów noworodkowych, to gdy płakała, zawsze tonem wszechwiedzącej matrony prawiła " ćwiczy płuca, bo musi "
Poza tym ponieważ mam małe cycki, to na pewn NIE mam w nich mleka i to dlatego, Nadia jest bankowo non stop głodna, co innego balony mieć . 

to nas sobie porównała haahahahahahaha

)

Dzielcie się, dzielcie, nie chcę być sama, gdyż moja teściowa to skarbnica złotych rad

ja czytałam Misi i śpiewałam przed snem, jak jeszcze w brzuszku była :) Teraz bardzo lubi jak jej śpiewam :)

Za chwilę słyszę jak Zu ciągnie powietrze, zamiast pić mleko...
żebym smarowała mu język pieluszką umoczoną w moczu...
- bo wieje( wiało słabo) a teściowie oczywiście w krótkim rękawku ganiali po podwórku.
także tego...idziemy jutro z Jasiem na szczepienie i przy okazji "leczyć" skok
Ja to już się nie dziwię z takich głupot i mitologii po tym jak moja ciocia(najstarsza siostra mojej mamy 60lat ) mająca 2 dzieci, zadzwoniła do swojej drugiej siosty (młodszej od siebie ale starszej od mojej mamy) z pytaniem gdzie ona ma sobie globulkę dopochwową wsadzić bo od lekarza dostała a przecież ona ma dwie dziurki jedną sika , druga kupę buahahha...kolejny taki tekst usłyszałam nie dawno od dziewczyny 35 letniej równiez z dwójką dzieci, wg niej cewka moczowa jest w pochwie, aż wzięła książkę od biologii i poleciała do wc...

a jak już dostanie czkawki to powinnam go pod 10 kocy włożyć 

Moja babcia ciągle mi powtarza, abym nie całowała małej po pępku bo uaktywnię u niej funkcję seksu.
no to ja dziś pępek Marcina biorę w obroty z czystej ciekawości 
kupiła???

Ja już 100 razy usłyszałam od teściowej, że mam za dużo ubrań dla dziecka, a 56 to w ogóle nie warto kupować.

To jest bardzo stary i działający sposób. Nasze babcie tak robiły jak nie było lekarstw.

Sprawdzę na M. Jak nie zadziała, to będę bardzo rozczarowana
Ale moja teściowa to mistrz... Wysłałam jej zdjęcia z USG 4D w 26tc- O TAKIE
Na co dostałam całkiem poważną odpowiedź: "Czy ona ma takie blond, długie, kręcone włoski? Słodziusieńka!".![]()
Taaa, od i od razu kokardki, jak to skwitowała przyjaciółka
Wcześniej też słyszałam, że bawarkę bankowo pić muszę żeby mleko mieć

Już trzy razy to słyszałam, w tym raz w towarzystwie moich rodziców (i bohatera historii of kors
). Już mu nie raz proponowałam, że jakby miał problem, to z mydełkiem pomogę 

I ona cały czas potem o tym myślała....I uwierzcie mi k****, że ja też o tym filcu pomyślałam, jak mnie nacinali
bo uaktywnię u niej funkcję seksu

"pa-ta-taj, pa-ta-taj "!!!!.
z dzieckiem trzeba sie od samego poczatku bawic bo one tego bardzo potrzebuja

A w ciąży mi powiedziała, że jak ona była w ciąży to jej koleżanka powiedziała, że nacięcie krocza daje taki dźwięk, jak nacięcie filcuI ona cały czas potem o tym myślała....I uwierzcie mi k****, że ja też o tym filcu pomyślałam, jak mnie nacinali
--
A jak byłam w ciąży to oczywiście, żebym nic nie wiązała na sobie (miałam płaszcz wiązany w pasie, bo się owinie pępowiną) - wiązałam się całą zimę (czyli pół ciąży), pępowiną był owinięty 2 razy ściśle, ale i tak nie wierzę że to ma jakikolwiek związek
To wszystko przez to, że się wiązałaś! Trzeba było słuchać rad starszych!