Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
umarłam
Dzielcie się, dzielcie, nie chcę być sama, gdyż moja teściowa to skarbnica złotych rad
ja czytałam Misi i śpiewałam przed snem, jak jeszcze w brzuszku była :) Teraz bardzo lubi jak jej śpiewam :)
Za chwilę słyszę jak Zu ciągnie powietrze, zamiast pić mleko...
żebym smarowała mu język pieluszką umoczoną w moczu...
Moja babcia ciągle mi powtarza, abym nie całowała małej po pępku bo uaktywnię u niej funkcję seksu.
kupiła???
Ja już 100 razy usłyszałam od teściowej, że mam za dużo ubrań dla dziecka, a 56 to w ogóle nie warto kupować.
To jest bardzo stary i działający sposób. Nasze babcie tak robiły jak nie było lekarstw.
Ale moja teściowa to mistrz... Wysłałam jej zdjęcia z USG 4D w 26tc- O TAKIE
Na co dostałam całkiem poważną odpowiedź: "Czy ona ma takie blond, długie, kręcone włoski? Słodziusieńka!".
Taaa, od i od razu kokardki, jak to skwitowała przyjaciółka
Wcześniej też słyszałam, że bawarkę bankowo pić muszę żeby mleko mieć
bo uaktywnię u niej funkcję seksu
"pa-ta-taj, pa-ta-taj "!!!!.
z dzieckiem trzeba sie od samego poczatku bawic bo one tego bardzo potrzebuja
A w ciąży mi powiedziała, że jak ona była w ciąży to jej koleżanka powiedziała, że nacięcie krocza daje taki dźwięk, jak nacięcie filcu I ona cały czas potem o tym myślała....I uwierzcie mi k****, że ja też o tym filcu pomyślałam, jak mnie nacinali
--
A jak byłam w ciąży to oczywiście, żebym nic nie wiązała na sobie (miałam płaszcz wiązany w pasie, bo się owinie pępowiną) - wiązałam się całą zimę (czyli pół ciąży), pępowiną był owinięty 2 razy ściśle, ale i tak nie wierzę że to ma jakikolwiek związek