Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To jest dramat ... Dzieciaki snują się po szkole Tomek nie chce już chodzić....
A ja miałam wagi od podstawówki do końca liceum i mi tam to pasowało :)
Hyde potrzebuje zasięgnąć od Ciebie informacji.
4 klasie zmiana wychowawczyni, zachwycona Oliwierem, nic jej nie przeszkadza, a jak zaczyna się wiercić to angażuje go w pomoc sobie typu "idź po kredę", "Idź do pani X po ksero kart pracy" - wie, że potrzebuje więcej ruchu, że ciężko mu wysiedzieć 45 minut w ławce i taka krótka wyprawa dobrze mu robi. Zupełnie inne podejście, chce jej się.
Rodzice wiem, że mają pretensje o to jak ona ich zbywa kiedy chcą z nią porozmawiać. Mówią o tym w oczekiwaniu np na dzieci ale na wywiadówkach milczą - żenada:(
Poza tym cos jrst na rzeczy skoro Julka dostala 5 u innej pani, prawda? Najgorszą rzeczą która może zrobić rodzic jest czekanie i udawanie, że nic się nie dzieje.
i to wg mnie jest najgorsze co mozna zrobic, przemilczec sprawe
a moze zzagadaj z niektorymi rodzicami z tymi z ktorymi zzyta bardziej jestes i razem z pania porozmawiajce? albo razem do pedagoga/psychologa czy chociazby dyrekcji sie udajcie
nie macie wyznaczonych terminow kontaktow indywiduanych ??
Lady a czemu Julka nie chce sie do pani odezwac?? rozmawialas z nia o tym? moze warto wlaczyc w sprawe psychologa szkolnego
ladybird, a mozesz zmienic klase/szkołe?
Julka mówi, że jej nie lubi, nie lubi jak Pani krzyczy i kiedyś powiedziała mi raz, że się jej boi.
Ewuś pytanie tylko czy tak mieszać jest dobrze. Julka zżyła się z dzieciakami... a to jedyna najbliższa szkoła.
Nauczycielka uważa, że od spotkań i rozmów na temat pociech są konsultacje, a jest ich chyba ze 3 w roku
Julia mówi mi, że się jej boi i nie chce odpowiadać u niej no i Pani krzyczy