Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
lek tylko wycisza objawy a nie ich podloze. zacznij od lekow, jak najbardziej. tylko musisz sie liczyc z tym, ze kiedy je odstawisz to wszystko wroci. niekoniecznie o razu.
ja leki bralam przez chyba rok. nie pamietam juz. pamietam, ze sama je sobie odstawilam delikatnie schodzac z dawek. z dwoch do jednej. potem co drugi dzien, az do zera. i bylo ok poradzialm sobie sama. ale 4 miesiace po porodzie wrocily demony

Witamina D3 w normie nie zawsze oznacza brak tężyczki. Pamiętaj też, że norma lab jest bardzo niska- 30, ja się poczułam ok dopiero przy 45. Moja neuro mówi, że ok 50 u osoby dorosłej jest ok. Twoje objawy są charakterystyczne, a to, że zaczęły się po diecie i takim spadku wagi mocno urealnia myśl o niedoborach. Czytałaś wątek, więc wiesz pewnie, że co do poziomu magnezu to nie bardzo da się go zbadać. Azniee miałaś chociaż większosć takich objawów jak ja? Najbardziej martwią mnie te nogi, kolana i dziwna skóra na plecach.

- kobieta 25lat, po ciąży i porodzie- dostała ataku paniki, kiedy pojawiła się @- myślałam, że właśnie dostaję krwotoku i umrę
Tylko u niej i u Ciebie to ewidentnie od tarczycy,

Brałam 2 razy Calperos 1000 (wapń) i magnez- ile się dało...co 2h (2h odstępu musi być między wapniem a magnezem), wit. D 3000-5000 dziennie. Co do magnezu 3x2 tabletki dobrego preparatu, to chyba optymalnie. Czy stosowałaś może kąpiele magnezowe ? Jeśli tak, to jak często i jakie stężenie ?
Moczyłam stopy (nogi na tyle wysoko na ile się dało w wiaderku), sypałam chlorek magnezu 2-3 łyżki. Jak źle się czułam to nawet codziennie wieczorem.I czy oprócz objawów jakie wymieniłaś miałaś bóle mięśni oraz różnych części ciała, np stóp, rąk, łokci, palców.

Acha, jeszcze jedno, na czym polegały nawroty
), stresie, antybiotyku. Pojawiało się gorsze samopoczucie, zawroty głowy, słabość. "Odbijanie od dna" trwało znowu tydzień-dwa-trzy.