Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czyli będą Pessar zakładać, tak ?
U nas noc też dziwna bo mnie mega męczył jakiś ból w pachwinach, podobny do bólu jajników w czasie owulacji... trzymało mnie z kilka godzin
w nocy się budzę na siusiu i potem nie mogę zasnąć. Wiercę się i walam po łóżku. D. spać przeze mnie nie może :(
a ja chodzę wiecznie wkurzona, bo jestem śpiąca :(
Wpadam tylko szybciutko oznajmić, że moja słodka dziewczynka jest już z nami. Urodzona 07.07 o 16:50 PSN z nacięciem; 54 cm, 4050 wagi. Ciężko będzie nadrobić wątek, ale jak moja Pani pozwoli, może się uda. Tymczasem trzymam kciuki za najbliższe porody i gratuluję tym, ktorym udało się rozpakować - na razie w ciemno, bo nie wiem na jakim etapie jest aktualna czołówka...
Ja też nie śpię. Jest mi niewygodnie
Ja już po. Szew założony. W kregosłup wkuli mi sie dopiero za 8 razem, wiec troche sobie poplakalam na sali... Dziwne uczucie nie czuć własnej piczy... Znieczulenie juz puscilo, pakuja we mnie fenka, wiec telepiemy sie z dzidkiem, lekarz zadowolony, połozne cudowne... Tylko głodni leżymy.
musze jutro o 8 rano wstawic sie do szpitala na patologie ciazy bo według Pani doktor mała za mało wazy i mają mi zrobic usg i sprawdzic przepływy czy jakos tak... powiedziala ze ciaza jest donoszona, waga 2500 to juz waga dzieci donoszonych, a moja ma 2600 wiec nie jest tak zle...
Dziewczyny, przepraszam, że tu pytam, ale to chyba najlepsze miejsce. Nie staramy się jakoś szczególnie o dziecko, no ale i nie wykluczamy ciąży, więc hmmm jest 18 dc, chyba 6 dzień wyższych. A ja, zupełnie bezmyślnie łyknęłam dziś na ból głowy ibuprom. Pocieszcie...
Dziewczyny powiedzcie mi... Nacisk główką na szyjkę czuje się bardziej z przodu czy z tyłu? Sorry za dziwne pytanie
Annie będziesz musiała leżeć?