Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a słyszałam, że druga ciąża kończy się wcześniej
też jest mi ciężko, jak nam wszystkim na końcówce.
trzymaj się !

Dziewczyny, czy ból, taki kłująco-ciągnący, w jednym pośladku, podczas chodzenia, to może być rwa kulszowa?
mam nadzieje ze to normalne...
Roksana - a ty masz wyznaczony termin cc? bo tez jestes po cc i jak zamierzasz rodzic? pozwolil ci lekarz sn? bedziesz probowac? czy masz ustalona cc?
ja juz ledwie chodze, bola biodra, kosci lonowe, a Mlody tak mnie szturcha raczkami jakby mi wnetrzności rwał wiec w fazie jego aktywności sycze i zginam sie w pół bo jest to strasznie nieprzyjemne. Z Kubusiem nie mialam takich nieprzyjemnych ruchów, mam nadzieje ze to normalne...
trzymam kciuki za wszystkie na końcówce :)
Na Twoim etapie w ciąży z Milką zdarzały mi się jeszcze takie przestoje. ;)
i ja dzisiaj tez zauwazylam ze moja leniwa strasznie, prawie jej nie czuje a normalnie harcuje jak szalona - wiec moze dzisiejszy dzien cos w sobie ma ? jakis leniwy dla bobulkow ?
tez caly dzien sie zastanawiam, jeszcze moja chyba sie dziwnie ulozyla i mam wrazenie ze ciagle sie wypina ? albo jakies twardnienia ?

Teo a jak zgaga? nie pojawiła się?

Zawsze ta kość była krótsza, ale dziś się rozsypałam całkowicie
Niby gin mówi, że znaczy to prawdopodobnie tyle, że dziecko nie będzie kolosem, ale bardziej bym w to uwierzyła, gdyby to była dolna granica, a nie całkiem poniżej
Czy któreś z Was, które już rodziły, miały taką syt?

Niunia od poczatku w dolnych granicach, ale zalamalam sie jakos, strasznego dola zlapalam.... ponoc ta kosc moze nawet zanizyc przewidywna wage w dn porodu... to mmusi byc naprawde krotka... nie dostalam dzis nawet opisu usg, wiec nie wiem dokladnie jakie wymiary...