Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wow.... Moja miała 4,7 i byłam pewna, że to rekord.
po 15 minutowym siedzeniu w poczekalni] miałam 236 [ !!!]
to nie jest fizycznie możliwe
KASIAKUŹNIKI mówisz, że czwartek znowu dniem wizyt ?
Dostałam skierowanie na badanie sodu, potasu, ekg serca i echo serca bo nie dość, że puls [po 15 minutowym siedzeniu w poczekalni] miałam 236 [ !!!]
I ciąży jak i teraz - dzisiaj poginałam po mieście w krótkim rękawku], ale żeby mi coś tak na serio serio to nie.
Gorzej się ostatnio czułam po odkurzaniu hacjendy i pulsie 206.
TEO, a powiedz, tak szczerze - pijesz więcej niż piłaś? Bo takie sensacje mogą być także przez odwodnienie, a jednak w ciąży zapotrzebowanie na płyny się zwiększa.
Jesli Teo wychodzisz powyzej 150-160 powinnas od razu zglosic sie do lekarza, grozi ci niedotlenienie
Nie wiem może moje niskie ciśnienie jest winowajcą ?
No ja przy tętnie 180 wylądowałam na pogotowiu i uznano to za tachykardię serca...dostałam leki itp. Z tym, że u mnie winowajcą była nerwica...
też się dziwie Teo że nie było konkretnej reakcji na twój wynik
I teraz to samo. Od początku za szybko mi serce bije, co z resztą w ciąży jest normalne przecież.
Już sam fakt, że se odleciałaś jest dowodem, żę to się niebezpieczne robi.
--
To juz chyba przesada, skoro tetno maksymalne dla kobiet to 226-wiek to dla teo to ok 196.
MKD a z tą butelką o co kaman ?
Na grubych czyli tutaj na forum o odchudzaniu było napisane tak ?
Aplikacja mi bankowo nie pomoże, bo wśród rodziny i znajomych jestem znana z tego, że telefon odbieram tylko, jak się ..................... pomylę
Zawsze mam albo rozładowany, albo wyciszony, albo zgubiony.
przy niskim ciśnieniu ja mam np. tętno 38 w okresach startowych, w ciąży 50-60
jak widać na przykładzie Teo chyba jednak coś w tym jest