Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

czy nie lepiej by było żeby w takim razie dłużej posiedziało i urosło ?
może to ze stresu bo mi dziecko nocuje poza domem po raz pierwszy i ja po ścianach chodzę.
Połóż się na lewym boczku, wypij melisę, zjedz coś dobrego
przepływy mam ok, AFi ok, łożysko ok - no to po cholerę je wcześniej wyciągać?

Tak, wiem, czytałam ten artykuł i inne na ten temat. Tylko w moim przypadku sprawa nie jest taka oczywista - jest trochę tak, że jeden lekarz twierdzi, że nie ma sensu wcześniej "wyciągać" Dziecia, skoro anatomicznie jest ok, przepływy są ok, łożysko wydolne i wody w normie, a ja nie mam nadciśnienia, cukrzycy ani anemii. Natomiast drugi twierdzi, że jak tak słabo rośnie, to trzeba wyciągnąć, bo poza brzuchem będzie rosło lepiej. Jak pisałam - chcę przecież najlepiej dla Maleństwa, ale mam sprzeczne informacje.

lekarz zdecydowal ze lepiej dla dziecka bedzie poza brzuchem mamy
W związku z powyższym zaburzenia wzrostu wewnątrzmacicznego płodu wymagają wczesnej diagnostyki w celu wdrożenia terapii i intensywnego monitorowania dobrostanu płodu.
Ciąże powikłane nieprawidłowym wzrostem płodu należą to ciąż wysokiego ryzyka.
Ale jeśli mama ma "skłonność" do rodzenia niewielkich dzieciaków ot tak, to chyba nic złego

jeansy ciążowe. Mozecie polecić jakieś?
I mam drugą parę Seraphine i te są zajebiste- jakość bardzo dobra i są bez tego panela ciążowego, a wykończenie jest b. miękkie, nic nie uciska.
na Madalińskiego są dobrzy lekarze i na pewno rozważnie zdecydują, co będzie najlepsze

Mam do Was pytanie z kategorii jeansy ciążowe. Mozecie polecić jakieś?
na lewym jajniku mam torbiel prostą