Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Eh ... Czekam do poniedziałku ....

może dlatego?!Na karcie pisze.Krwiak pozakosmowkowy w 1/3 obwodu pęcherzyka ciazowego. Ta kobieta byla tak nie mila ze nie dalo się nic więcej dowiedzieć .
Ja jestem sama bo mój maz jeździ na tirach wiec ciągle go nie ma ale staram się jak mogę lezec jak najwięcej .
Wizyta dopiero w środę może nie umrę ze strachu
[/url]
[/url]

Poprzedni lekarz mi wytłumaczył, że mogą być one pozostałością po czasie, gdy zarodek się "wgryza" w ścianę macicy.
. Tak szybko mi ta ciąża przeleciała, nie zdążyłam się nią nacieszyć, nie chcę żeby się już kończyła. Czytam Was codziennie i wiem, że macie zupełnie odwrotnie, że chcecie końca. Ja jeszcze mogłabym pochodzić w ciąży kolejne parę miesięcy. Tak mi smutno, że ten czas się kończy. I nie jest powodem to, że dobrze się czuję, bo niestety muszę dostawać specjalne żelazo, chodzić na badania krwi prawie co tydzień, mam rwę kulszową, boli mnie kręgosłup, ale z drudiej strony nie mam miesiączki :-)))))))))))))))))) No i w ogóle lubię być w ciąży.
;
;
;
;

No i ciekawe czy to jej zostanie...?
Annie oszczędzaj się i obserwuj jak wszystko reaguje. Ufam że teraz to już będzie dobrze :)
jak leżałam 4 dni w szpitalu w 7tc i wróciłam do domu to mały nie wiedział co się dzieje. W ogóle na mnie nie patrzył przez dłuższy czas. Później dopiero się przytulił ale Babcia była najważniejsza. . To były tylko 4 dni..
wiem co czułaś 
monaliza666 oj zleci baaardzo szybko!
Ja dowiedziałam się w 6 tygodniu, że jestem w ciąży a już mam 19 
twardnieje mi brzuszek, mam delikatne @ jak i mam uczucie dziwne jak bym miała zaraz Ją dostać
jestem na Nospie. Mam takiego stracha za każdym razem jak poleci mi coś, że szok!
wade genetyczna,ze ma za duże serce. po prostu bylam przerazona. w szpitalu okazało się(po kilkukrotnych usg).ze faktycznie przez niedomogę lozyska mala ma hipotrofie,ale serce ma zdrowe jak dzwon, wszystkie narządy prawidłowe i nie wygląda na dziecko z wada genetyczna. Po szpitalu poszlam prywatnie na kolejne usg i tam tez wszystko dokładnie zbadali i tez wszystko ok było. corka urodzila się zdrowiutka,bez zadnych wad.
Roxy, mam to samo... bóle jak na @, stawianie się macicy. Dziś może ciut mniej niż wczoraj, ale też więcej leżę.

aczkolwiek @ bóli na etapie 20tc bym nie ignorowała.

Magdalena, czyżbyś miała się przekonać o tym wycięciu endo za 9 miesięcy
dziekuję 
(tym razem będziesz rodzić w 40tc, prawda?)???
Magda super! Serdecznie gratuluje!!!

a byłaś już u gin?? mówił coś?
Ja też jestem po CC ale na temat endo nic nie wiem, nie pomogę