Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Magdalena, jak w pierwszej ciąży miałaś łożysko przodujące, to kiedy lekarz zwrócił Ci na to uwagę,
Wizyta sama w sobie w porządku, przytyłam tylko 1 kg, ale oczywiście ciśnienie przed samym wejściem do gabinetu mierzone 142/94 pierwszy pomiar i za chwilę drugi 138/94, czyli delikatnie spadało. Ja wiem, że to ze stresu przed wizytą itp., więc jakoś bardzo się nie przejęłam, ale mój lekarz 'niezadowolony' i zadał pracę domową w postaci mierzenia ciśnienia dwa razy dziennie, aż do następnej wizyty- czyli powtórka z rozrywki, bo w ciąży z Kaliną miałam identyczną sytuację i w domu mierzona była książkowa, a przed wizytą zawsze skakała do góry. (mój mąż oczywiście z tekstem do lekarza, ze może przed ważeniem powinnam mierzyć ciśnienie, a nie po... )
Oczywiście piję pokrzywę
Uważaj tylko, bo zelazo lubi zatwardzać ;-)
Mam nadzieję, że ta ilość, która jest w tym femibionie nie spowoduje tego efektu, bo mam ostatnimi czasy ekstra wyregulowane wypróżnienia, codziennie rano i po kłopocie
Treść doklejona: 27.01.15 09:46
[quote=misinka26]Wiem, że Pepsi itp wypłukuje żelazo ale kawa to nie mam pojęcia.
Zamiast herbaty na przykład?Ona ma żelazo w sobie?
Mam nadzieję, że ta ilość, która jest w tym femibionie nie spowoduje tego efektu, bo mam ostatnimi czasy ekstra wyregulowane wypróżnienia, codziennie rano i po kłopocie
O popatrz, a ja na mdłości notorycznie colę piję
Może w tym tkwi sekret. Od dzisiaj żegnam się z colą, chociaż pomagała - dam radę- zostały mi jeszcze mandarynki, które też pomagają i których pochłaniam kilogram w ciągu dnia :)
Dzięki misinka
Swoją drogą nie wiedziałam, że dzieciom do roku nie daje się miodu...