Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- no brawo!! Rodzinka sie powieksza:) Podglądam Was już jakiś czas ale teraz oficjalnie się przyznaję i proszę o dopisanie do listy - termin na 28.08.2015r.
Uwierzcie, ze jak podaje czasem koleżankom, co wpadają na herbatke, to sa w szoku jak mowię, ze to pokrzywą. Tutaj wrzuciłam przepis
Synek sie rusza niesmaowicie, ma takie momenty ze caly brzuch mi faluje. À le juz kopie duzo mniej, wicej jest takiego rozciagania, wypychania, falowania.
Najczesciej daje mi do wiwatu nad ranem, jak maz sie budzi do pracy ( tak jakby budzil sie razem z nim ), no i sila rzcezy ja tez sie budze
Za to ostatnio , po tym synkowym rozciaganiu, czesciej chodze do toalety, jakby mi uciskal pecherz tymi ruchami.
no i nie moge uwierzyc, ze to juz rozpoczety 34 tydzien ! dopiero co test robilam...
A na męza głos reaguje dzikimi harcami!!!! Dosłownie tylko go usłyszy i fikolki kreci, aż mi się wierzyć nie chce że tak może go poznawać
Będę szła we wtorek na usg. To będzie 6t 1d myślicie że jest szansa że zobaczę zarodek?