Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no więc czekamy.
wiem, że Ci ciężko (mam za sobą jedną stratę) ale najważniejsza jest teraz druga dzidzia. Na pewno uda Ci się utrzymać to Maleństwo i wszystko będzie dobrze, zobaczysz 

37+0 to ciąża donoszona.
Piekne 
Ja rozpoczynam 3 tydzień leżenia, pieprzona kosmówka nie chce się przykleić
ufff
Droga chamowania... Skonczyla sie za pasami, na szczescie laska wyrobila sie przed autem!!! Ale ze lzami w oczach I bolacym brzuchem dalej jechalam! Dobrze ze jakies 5 min tylko mi zostalo!A co do tego leżenia to u nas kolejny tydzień przed nami, ehh po ostatnim usg (3 tyg temu) dostałam zielone światło na wstanie z kanapy i co ? znów kanapowa niewola do następnej wizyty kontrolnej za 10 dni.
juz jest 41, wiec powinno ruszyć
) powinno mnie nie niepokoić? Kurcze swędzi mnie wszystko, nogi, ręce, głowa .... Szlag mnie trafia, staram sie nie drapać, smaruje balsamami i nic lepiej.
super sprawa, żałuję, że w pierwszej ciąży go nie miałam, niestety cena też nie zachęca 
poprzednio czop odszedł mi na fotelu u gina, więc nie wiem jak powinien wyglądać 

dam se spokoj I bluzka w dol to ta na nowo warjuje

Kinga, u mnie przyklejenie zajelo miesiac czasu.
A ty masz jeszcze male dziecko w domu, wiec pewnei trudno Ci lezec ciagle.
Chyba co raz bliżej porodu już
Jeszcze się okaże, że czołówkę wyprzedzimy.
ale synek wyskoczył 20 dni przed terminem. A teraz jestem czwarta, więc może tak bardzo nie wyskoczę przed szereg
ciąża donoszona, więc już bez stresu. Dobrze jak dzidzia jeszcze posiedzi ale nie ukrywam, że lekko nie jest. 

Młoda strasznie ruchliwa, a to niby tak jest przed samą końcówką
a juz zwlaszcza, ze z dolegliwosci ciazowych mam jedynie taką, ze oddycham jak pies w upale - ale przynajmniej sobie pocwicze oddychanie torem brzusznym 
Tylko szkoda tego wyczekiwania. Dzisiaj jeszcze raz przejrzałam co mam w torbie na porodówkę, a co już na później.
jest zdrowa, 56cm, 3730g. wydaje mi się, że jest zupełnie inna ńiż była Milusia.
[/url]
[/url]