Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No dobra! Ja zjem konia z kopytami w tej ciąży, więc podawaj szybko przepisy na makarony!!! ;-)))))
Chyba Kandyzowana (poprawcie mnie jeśli się mylę) chciała urodzić wcześniej. Lekarz jej ciągle mówił, że skoro ona i jej mąż przyszli o kilka tygodni wcześniej na świat, to że ich synek tez może, że jest już duży, bo tak wychodziło z usg.. no i wyszło jak wyszło, synek drobny i niestety było coś tam na rzeczy :( w sensie że za szybko jednak przyszedł na świat.
taki masaż to chwilę trwa i co gorsza boli potwornie. Nie zapytałaś się co ginka robi ? W sensie nie zastanowiło Cię to po co tak mocno gmera w pochwie ?
Równie dobrze możemy tu zacząć sypać jak z rękawa o kobietach, które urodziły około 37 tc i których dzieci do tej pory borykają się z cechami wcześniaczymi, czyli muszą biegać od lekarza do lekarza :(
W sumie to nie wiem ile sie tego wlewa do "magicznej" mikstury, tam z tego co kojarzę jest szampan, sok pomarańczowy i olejmigdalowy obok rycynowego.
Magdalena, zaciekawiłaś mnie :)
ale przekonałam sie, ze większość ludzi to gatunek, który jak sam sie na własnej dupie nie przekona, to sobie możesz żyły wyprać i nic to nie da.
to z jej gadaniem nie miało nic wspólnego, tak gwoli sprawiedliwości.
większość ludzi to gatunek, który jak sam sie na własnej dupie nie przekona, to sobie możesz żyły wyprać i nic to nie da.
strasznie się nakręciłam na kp. I uwierzyłam, że mogę, pomimo tego, że mama i siostra krótko karmiły.
U nas tylko skóra do bani, pekajaca, łuszczyca, wrażliwa, z naczyniaczkami - będziemy musiały nad tym popracowac.
Ja gadalam dzisiaj jeszcze z neonatolog i stwierdziliśmy ze Mała przez to jeszcze nie do końca pozamykane pecherzyki serduszka musiała chcieć posiedzieć dłużej... była po prostu nie gotowa.
[quote=mangaa] Niunia jakie problemy się pojawiły? Związane z przenoszeniem?
- moja mama tez mnie nie karmila, ale karmila mnie sasiadka, co miala core miesiac starsza he he. ;) Kiedys to byly czasy :) Co do kp - moja mama karmiła prawie wcale, brak pokarmu itp.
Ja dzisiaj zaczynam 12 tydzień - i choć wiem, że każdego dnia ciąży coś się może przydarzyć - to zaczynam w końcu NAPRAWDĘ wierzyć, ze w ciaży jestem ;-))) Tak jakby ten termin 12 tygodni był w mojej głowie jakimś granicznym momentem - ze już będzie dobrze ;)
słyszeliście o czyms takim jak syndrom ponospowy?
Moja lekarka mówiła, ze sa badania, które potwierdzają, ze Nospa brana w I trymestrze moze wpływać na obniżone napięcie mięśniowe. Na późniejszym etapie te badania nie wykazały żadnego wpływu.
Martynka caly czas twierdzi, ze w brzuchu jest brat i ona się z bratem będzie bawić )