Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale pijesz tą z Vitaxa ?
Bo tak jest hibiskus a jego NIE WOLNO w ciąży, bo może powodować poronienia!
Poronnie może działać wyciąg z korzenia hibiskusa, a herbatki zawierają kwiat - nie szerz paniki, bo 90% herbatek owocowych ma kwiat hibiskusa w składzie To trochę jak z herbatą z liści malin - też od czasu do czasu ktoś pisze, że nie wolno malinowej, a przecież ta z owoców nie ma absolutnie takich właściwości, jak ta z liści.
PS Mieszankę liście malin+kwiat hibiskusa polecała mi kiedyś położna.
Madzia czyś Ty widziała swoje na liście miejsce ?
A ja sobie ostatnio kupilam mama coffee - smakuje nie najgorzej.
Jeszcze w temacie paniki, to mama dzisiaj zadzwoniła
A skąd Wy wiecie na jakiej wysokości jest macica?
Katko, ja też czuję smyrania od pewnego czasu i wierz mi, nie jestem w stanie tego pomylić z niczym innym.
Co sądzicie o banku krwi pępowinowej?
Niektóre dziewczyny tylko próbują udowodnić, że "ja tak nie miałam, to ty też nie możesz" Jakieś udowadnianie, dywagacje, kto, gdzie ma macicę. Co się z wami dzieje????
Krew zabezpiecza dziecko tylko do 9-10 kg czyli rok może dwa
Krew zabezpiecza dziecko tylko do 9-10 kg czyli rok może dwa
I na to jest osobny wątek? Dla mnie to trochę przesada robić tak wiele wątkow dotyczących kobiet w ciąży, bo najczęściej jesteśmy tu, na mamusiach. Co kto lubi, mniejsza o to...
No raczej :D dzis sie zaczął 1 dzień 37tyg. Jeszcze siedem dni i ciąża donoszona. Aż sie wzruszylam jak sobie pomyślałam, ze moj synek za tydzien będzie taki... "dokończony" Dziwne uczucie...
o i całe klu sprawy wysyłał do szpitala, a ile z tych badań sam opłacił? Spryciarze wysyłają do szpitala, a ci co nie mają tak genialnych pomysłów ograniczają się do minimum.
Ponadto, już teraz istnieją metody zwielokrotniania ilości pozyskanych komórek macierzystych, a ta technika będzie się na 100% rozwijać.
Skoro masz takie informacje, to chętnie o tym poczytam. Podaj linki.
Małe wtrącenie: ej, linki w poście naprawdę nie jest trudno zrobić. Monaliza, zaznaczasz słowo w poście, klikasz "link" umieszczony nad polem wpisywanej treści i tam wklejasz adres, i link gotowy.
Monaliza kurka bo ja już nie rozumiem: co miał sam lekarz sam opłacać i dlaczego miałby płacić za jakieś moje badania ?