Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Pocieszyłyście mnie.W wymazie z pochwy wyszła mi bakteria ecoli :(
 dodam, że poród oczywiście ekspres 
Zależy z kim się leży na sali. Ja kiedyś byłam z babą, która nie pozwalała otwierać okien, bo ją zawieje i jak ja otwierałam to zamykała :/
fel w 32tyg wazyl 1750 i zawsze mi mowili ze bedzie mial 4kg, a faktycznie wazyl 3300w 42tyg
 bo ja pamiętam jak moja gin mi mówiła, że te 1700 w 32tc to takie "minimum" żeby być spokojnym. I moje zawsze miały ok 1700 właśnie na tym USG i zawsze i lekarz robiący mi USG, i nasza pediatra, której mówiłam o wynikach, mówili, że na olbrzymy to dzieciaki się nie zapowiadają 
 No i wynik Twojego synka w 42tc w sumie to potwierdził 

W sumie Ewunia i Krzyś zamawiali sobie braciszka 
      Ja miałam cichą nadzieję, że trzecie będzie dziewczynką, ale coś jednak czuję, że też jednak będzie synek łobuziak W sumie Ewunia i Krzyś zamawiali sobie braciszka
 Na kiedy masz termin, jakoś zaraz po mnie chyba?mam wrazenie ze zylaki sie powiekszyly, cos mi sie wydaje ze druga czesc ciazy przelece na clexanie.
 stwierdził, ze ogólnie nic nie mogą działać tylko monitorować ktg i przeplywy na usg, no i wagę czy to nie przypadkiem nie niewydolne lozysko. Jutro mam mieć robione usg przez jakiegoś ważnego lekarza i on zdecyduje czy nie ma co mnie trzymać czy jednak z tydzień poobserwować.

trzymajcie sie, wszystko będzie dobrze kochane!!! 
 a Ty pilot, cipsy i leżenie