Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak myślę, że jeszcze 2 m-ce do rozwiązania to wydaje mi się długo, ale jak pomyślę w tygodniach, że tylko 9 to się stresuję. Sama nie wiem, dlaczego tak jest.A ja się bardzo cieszę, że zostały tylko dwa miesiące i nie mogę się już doczekać. Porodu, Lucka, pozbycia się brzucha ;) Strasznie mnie męczy ta ciąża i z niecierpliwością liczę dni (ale nie, żebym chciała rodzić szybciej, nie o to chodzi) do rozwiązania.

Poza tym od 2-3 tygodni Emilka śpi z nami. "Wprowadziała" się do naszego łóżka i za nic nie chce spać u siebie w pokoju. Uwielbiam z nią spać, ale przeraża mnie fakt, jak to będzie jak Synek z nami już będzie. Będzie się budził co 2-3 godz i jednocześnie będzie budził Emilkę. Łóżko duże, więc się pomieścimy, tylko te pobudki. Z drugiej strony skoro Emilka teraz tak potrzebuje bliskości, nie mogę jej zmusić do spania osobno. Jak sobie radzicie przyszłe mamusie, których straszaki śpią z Wami? Macie jakiś plan?
czy macie jakieś sposoby na nawracające grzybice?
Dorit, Tobie również gratuluję i bardzo się cieszę, że tak szybko. No i ciekawa jestem opisu porodu. Domy narodzin mnie fascynują

Nam też się Lila wprowadziła do łóżka parę tygodni temu. Pół roku ponad spała sama,
mój synuś zrobił się bardziej maminy ostatnim czasy.A jak synek będzie ją budził to chyba wpadnie na to, że lepiej spać w swoim łóżku? Nie wiem, mam jakieś przekonanie, że wszystko się po prostu ułoży.
Ale też obawiam się jak to będzie z noworodkiem choć jeszcze sporo czasu.Dziewczyny, nie martwcie się na zapas.[...] Witek [...]ostatnią noc spędził z nami przed moim pójściem do szpitala. Po moim powrocie z Jurkiem... przestał przychodzić ;)

na razie to dziala
I w ogóle przy dwójce się wszystko samo fajnie układa Się w ciąży stresujemy jak to będzie, co to będzie, gdzie, kiedy i dlaczego.A potem się po prostu jakoś dzieje
To bardzo pocieszające co piszesz:)
ja od pierwszych dni ciązy zastanawiam się jak ogarnę dwójeczkę...

Dziewczyny, po jakim czasie od porodu można coś zjeść?