Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja się bardzo cieszę, że zostały tylko dwa miesiące i nie mogę się już doczekać. Porodu, Lucka, pozbycia się brzucha ;) Strasznie mnie męczy ta ciąża i z niecierpliwością liczę dni (ale nie, żebym chciała rodzić szybciej, nie o to chodzi) do rozwiązania. Jak myślę, że jeszcze 2 m-ce do rozwiązania to wydaje mi się długo, ale jak pomyślę w tygodniach, że tylko 9 to się stresuję. Sama nie wiem, dlaczego tak jest.
Poza tym od 2-3 tygodni Emilka śpi z nami. "Wprowadziała" się do naszego łóżka i za nic nie chce spać u siebie w pokoju. Uwielbiam z nią spać, ale przeraża mnie fakt, jak to będzie jak Synek z nami już będzie. Będzie się budził co 2-3 godz i jednocześnie będzie budził Emilkę. Łóżko duże, więc się pomieścimy, tylko te pobudki. Z drugiej strony skoro Emilka teraz tak potrzebuje bliskości, nie mogę jej zmusić do spania osobno. Jak sobie radzicie przyszłe mamusie, których straszaki śpią z Wami? Macie jakiś plan?
czy macie jakieś sposoby na nawracające grzybice?
Dorit, Tobie również gratuluję i bardzo się cieszę, że tak szybko. No i ciekawa jestem opisu porodu. Domy narodzin mnie fascynują
Nam też się Lila wprowadziła do łóżka parę tygodni temu. Pół roku ponad spała sama,
A jak synek będzie ją budził to chyba wpadnie na to, że lepiej spać w swoim łóżku? Nie wiem, mam jakieś przekonanie, że wszystko się po prostu ułoży.
Dziewczyny, nie martwcie się na zapas.[...] Witek [...]ostatnią noc spędził z nami przed moim pójściem do szpitala. Po moim powrocie z Jurkiem... przestał przychodzić ;)
I w ogóle przy dwójce się wszystko samo fajnie układa Się w ciąży stresujemy jak to będzie, co to będzie, gdzie, kiedy i dlaczego.A potem się po prostu jakoś dzieje
To bardzo pocieszające co piszesz:)
ja od pierwszych dni ciązy zastanawiam się jak ogarnę dwójeczkę...
Dziewczyny, po jakim czasie od porodu można coś zjeść?