Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Skoro mamy państwo katolickie, takie rodziny powinny być wspierane w pierwszej kolejności, nawet przed rodzinami wielodzietnymi, czy patologiami społecznymi.
swędzą Cię dłonie od wewnętrznej części? Czy coś jeszcze Cię swedzi? Kiedy sie nasila?
Prof. Chazan konkretnie chciał pomóc choremu dziecku zamiast je zabijać. To było na piśmie.
Marion, tak, wspiera się te uratowane dzieci cały czas. Nic o tym nie słyszałaś, zgadza się?
Nic mnie do oceniania decyzji Wiolki - zreszta jestem zdania, ze tyle o sobie wiemy, ile nas sprawdzono - ale pospiech, z ktorym ta decyzja zostala dokonana, mnie przerazil po prostu.
marion: No i decyzja nie ostała podjęta przez rodziców, tylko narzucona odgórnie.
W ogóle bierzesz pod uwagę, że to możliwe? Ja nie.
Marion, rzeczywiście przykładasz ucho nie tam, gdzie trzeba. ;-( Od manipulujących informacjami i wrogów nie dowiesz się prawdy.
Sumienie dotyczy i NPR, i anty, i in vitro itd., więc chyba nie zakażesz poruszania takich tematów? 28dni to nie Ponton, gdzie całe wątki są usuwane.
Dlaczego masz poczucie pieniędzy wyrzuconych w błoto? Serwis źle działa? Zgłaszałaś poprawkę Damazemu, a on nic nie zrobił czy jak? Co to ma do rzeczy?
Cofnęłam się do tyłu i wrzucam słowa wiolki:
Marion, ja wiem jakie słowa padły. Pytałam czy w nie wierzysz.
całe, bardzo często po stronie zewnętrznej. Bywało że swędziały ramiona, uda, ale dłonie to codziennie. I wieczorem chyba częściej, ale drapię się o każdej porze. Mało to działa na podświadomość, bo mimo że teraz to pisze, to mnie właśnie nie swędzi.
Dajmy po prostu juz spokoj.