Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam pytanie co do ruchów dziecka. Ja czuję od 16tc, ale teraz coraz częściej mnie martwi, że czuję słabo i rzadkio. Praktycznie parę razy dziennie jakiś kopniak się pojawi, gdzieś w pachwinach lub na pęcherzu, bo na brzuchu nic nie czuję przez łożysko z przodu. Nie pamiętam czy w pierwszej ciąży też tak mało czułam na tym etapie, ale qtedy miałam łożysko z tyłu i te ruchy były barszo wyraźne. Teraz mnie stresuje to że tak słabo czuję. To minie jak dziecko urośnie?
Dziewczyny czy któraś z Was jest z okolic Krynicy Zdrój lub Nowego Sącza? Alb o miala do czynienia z oddziałem położnictwa w którymś z tych miast? Najbliższy tydzień spędzę w Piwnicznej i wygooglalam sobie najbliższe szpitale na wszelki wypadek, ale nic o nich nie wiem W razie w, nie chciałabym jjechać tam gdzie lepiej nie jechac
Dziewczyny, nie wiem czy to dobry wątek, ale proszę odpowiedzcie mi. Jestem w drugiej ciąży 7 tydzień i czuje się fatalnie. Jestem słaba tak, że nic nie mogę zrobić ale najgorsze są mdłości. Dosłownie non stop. Nawet. W nocy mnie budzą. Nie mogę przyjąć innej pozycji jak na wznak bo jak tylko się rusze to jest gorzej. W pierwszej ciąży tez mnie mdlilo do samego porodu ale nie tak mocno. Mogłam funkcjonować. A teraz dodatkowo dziecko do opieki. Czy można coś z tym zrobić? Migdały, mleko i inne metody nie działają. Jakieś leki może na to są dopuszczalne w ciąży? Bo powiem, że w ogóle nie cieszę się z ciąży tylko odliczam godziny do porodu.
Słuchać rozumu czy ciała?
i to chętnie grejpfrutowy