Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no ja szczerze z takim noworodkiem wolałabym zawozić starsze dziecko do przedszkola autem, niż wsiadać parę razy w tygodniu do komunikacji miejskiej w skupisko zarazków i narażać malucha. Ale to ja, no nie? ;)
prosze o dopisanie do listy dziewczynki będzie 2 córeczka :D
U nas też będą dwie dziewczynki :)
i u nas również 2 dziewczynki będą
Jestem po wizycie u swojego gina, wszystko ok. Wczorajsze plamienie najprawdopodobniej po wcześniejszym badaniu:)
Jak mam grzecznie poinformowac rodzinę, że nie życzę sobie odwiedzin w spzitalu zaraz po porodzie?
A nie możesz poinformować wcześniej, przed porodem? Odwiedzić i przy okazji zagadnąć?
--
Salinos ja bym na Twoim miejscu po prostu nie informowała nikogo że już urodziłaś.
ja bym na Twoim miejscu po prostu nie informowała nikogo że już urodziłaś...
No to mamie tez bym nie mówiła o porodzie....
ale z drugiej strony przykro czytać, ze mama bardziej przejmuje sie fochem swojej siostry niż spokojem córki po porodzie
Mój mąż na to, że wcale nie poinformujemy rodziny o porodzie, tylko jak wyjdziemy ze szpitala, na co moja mama, ze na śmierć się obrazi i fochy zaczęła strzelać.
a mnie przykro to pisać, ale taka jest prawda...
mnie na samą myśl w środku trzęsie jak sobie pomyślę że ktoś by mi do szpitala przyszedł. Mogą przyjść jak odpoczne i wcześniej zapytaja.
salinos: Mój mąż na to, że wcale nie poinformujemy rodziny o porodzie, tylko jak wyjdziemy ze szpitala, na co moja mama, ze na śmierć się obrazi i fochy zaczęła strzelać.
Wierzysz, że tak zrobi?
A nawet jeśli, to minie jej. Ja bym się nie przejmowała.
ze Ty tez musisz zadeklarować sama przed soba, co jest TWOIM priorytetem.
To byłoby idealne rozwiązanie!
U mnie po pierwszym porodzie byli: