Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja się boję tylko tego że mnie syn przestanie kochać. Serio. Że będę mieć dla niego mniej czasu,jemu będzie smutno,będzie rozzalony. Takie głupoty może,ale jakoś mnie to boli.
i sie czasem pyta czy on tez bedzie dla mnie wazny czy tylko o marcie bede myslec. wiec oczywiscie powtarzam ile wlezie ze bedzie najukochanszym synkiem na zawsze i najfajniejszym starszym bratem
Mnie osobiscie bardzo przeraza karmienie piersia. w sensie takie zwisanie na cycu. pitera karmilam krotko, i potem regularnie z butla co 3 h. a jak sie okaze ze mala sie przyspawa to nie wiem czy nie wsdze butli. ja tez bym chciala pozyc wreszcie...wredna egositka jestem, wiem.
- no u mnie w wiekszosci tak bylo ;) byly epizody ze czesciej ale w zasadzie 2,5 - 3 h dawal rade. :) Mpglam wyjsc cos zalatwic na 2 h i go zostawic, a nie tak, ze bez dziecka ani rusz. I na serio baardzo wygodne :) no ale fajnie jakby dziecie jadlo regularnie co 3 godziny
Marion widzę że ty masz wrażliwca w domu.
laski, ten pepek to czym sie pielegnuje w koncu?
Mnie można właściwie też dopisać - podczytuję Was z doskoku, ale bywam :)
Termin porodu na 1.04 - będzie córeczka :)
ale osuszac czym? wata? niczym?
Najlepiej kupić spirytus ratyfikowany
Przepraszam, ale muszę - spirytus jest REKTYFIKOWANY
Bett: Mnie można właściwie też dopisać - podczytuję Was z doskoku, ale bywam :)
Termin porodu na 1.04 - będzie córeczka :)
Heh, to na końcówce się ujawniłaś
Ciekawa jestem tylko czy urodzę przed czy po tym terminie - przyznam szczerze, że wolałabym Wielkanoc jeszcze spędzić w domu.
kolejna dr powiedziala ze moja data porodu to nie 9 ani 14 Luty tylko 12 hahaha czujecie nie sa w stanie okreslic terminu porodu mam juz 3 daty w kazdym badz razie wszystkie juz minely