Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Elfika a Klarka tez taka duża sie zapowiada jak siostra?

A mi odeszły wody ...

, jeszcze 3 mc i skończy sie moja męczarnia , mój koszmar - mam na mysli świąd skóry z którym się mecze od 11 tc
jak to doktor powiedzial:ideaalne serduszko, idealna dziewczynka. Wazy juz 540g

mój koszmar - mam na mysli świąd skóry z którym się mecze od 11 tc

w ogóle ogłaszam, że rozpoczęłam etap jessu jak mi gorąco/jak mi ciężko/jak mi się spać chce *- ostatni etap zostal mi do dzisiaj :P

w ogóle ogłaszam, że rozpoczęłam etap jessu jak mi gorąco/jak mi ciężko/jak mi się spać chce *
* niepotrzebne skreślić. albo dodać wszystko do siebie

Elfiko- Roszkowski sam stwierdził, że już nie ma potrzeby zebym do niego przychodzila

PS. mała jest ułożona glowkowo. Wiem ze moze zmienic pozycje milion pięćset razy, ale po Adasiu który ani razu nie był w tej pozycji to dobre wiadomości
ale moja w weekend ewidentnie siedziała na dupce. ale mi w to graj, łatwiej będzie mi znieść cesarkę.

Ja za to spać w nocy nie mogę, bierze mnie na spanie o 20, ale co z tego jak potem prawie całą noc nie mogę spać, masakra
Jeszcze do tego wszelakie stanie i chodzenie, to dla mnie katorga, bo mnie brzuch zaraz zaczyna boleć i potem ledwo, chodzę lub stoje, nie wiem czy to normalne, w poprzedniej ciąży tak nie miałam.
a w trakcie chodzenia dokuczają B-H, a na B-H Mała się wścieka, że ciasno i sztywno i dowala od siebie
więc się człapię z malutkimi przystankami
moja w weekend ewidentnie siedziała na dupce.
po prostu ciesze sie ze nic jej narazie nie stoi na przeszkodzie do obrania tej pozycji. Adamowi ewidentnie cos przeszkadzalo- Najprawdopodobniej duze lozysko na przedniej scianie tuz przy buzi
ooooo, to będzie temperamentna dziewczynka :) Moja robiła identycznie. po każdym B-H ja roznosiło :)