Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A badasz co jakiś czas poziom progesteronu właśnie?--
Marycary napewno nie jest to dobry moment na drastyczna diete zreszta te w ogole nie sa dobre, a probowalas jesc wg diety cukrzycowej? Z drugiej strony te 17km to jakis tam kosmos nie jest.
Dzieki dziewczyny, chyba potrzebowalam potwierdzenia , ze goscie sami sie moga obsluzyc i ze nie musze miec z tego powodu wyrzutow sumienia.
Wydawało mi się że to nic nie da ale przecież nic nie stracę jak nie spróbuję.
Niestety, ale wszystko przeszło :( no nic, to czekamy dalej.
Ale gin zauważył, że mam dość nisko łożysko [z tyłu, a nie z przodu jak mój prowadzący twierdził ] zakrywające w jakiejś tam części ujście szyjki.
Aczkolwiek nie jest to absolutnie łożysko przodujące, bo za wcześnie jest żeby tak mówić, gdyż ma dużo czasu na podniesienie się.
Prawda to ?
Aczkolwiek nie jest to absolutnie łożysko przodujące, bo za wcześnie jest żeby tak mówić, gdyż ma dużo czasu na podniesienie się.
Prawda to ?
Niby uspokajał, mówił że nie ma żadnych powodów do niepokoju [na tym etapie ciąży] i że luz oraz czill, ale jakieś tam jednak zasiał ziarnko stresu.
Czy któraś z Was coś na ten temat ?
no ale do tego czegoś sterczącego ostatnio doszły jeszcze jajka, więc ten.
Za gratulacje dziękuję, w szoku jestem bo jednak mialam ogromną nadzieję na córusię.
Oraz nie widzę się i nie czuję w roli matki syna, ale na pewno pokocham nie mniej jak Ninkę
Tymczasem lozysko podnioslo sie i wywedrowalo na sciane przednia, tak wiec spokojnie :-)
oby tylko brał przykład w zachowaniu od starszej siostry i będzie ok:):):)
Prawda to ?
A co do lozyska to moze nie samo ono sie przemieszcza tylko rosnaca macica powoduje ze np razem znia podnosi sie lozysko, albo ze przednia sciana tak sie obraca ze nagle staje sie inna sciana?
Moim zdaniem tez nalezy mowic o dwoch stronach medalu